De iPhone SE kopen in België aan de beste prijs

iPhone SE kopen

Wie opzoek is naar een iPhone voor minder geld en met uitmuntende hardware aan boord moet bij de iPhone SE zijn. Hij is compact, robuust en een echte krachtpatser. Een iPhone SE kopen is waar voor je geld krijgen!

De iPhone SE is gelanceerd door Apple in maart 2016. Qua design is hij gebaseerd op de iPhone 5s, een mooi design dus maar daar houdt de vergelijking op met zijn voorganger de iPhone 5s. De iPhone SE is het enige 4 inch model dat Apple in zijn gamma heeft.

Kleine krachtpatser

De iPhone SE mag dan wel zoals gezegd qua uiterlijk heel hard gelijken op de iPhone 5s. Intern is hij zo goed als gelijk aan de iPhone 6s. Hij heeft dezelfde zeer krachtige A9 chip. De iPhone SE beschikt ook over Touch ID waarmee je je iPhone kan ontgrendelen. De Camera achteraan is eveneens gelijk aan die van de iPhone 6s, een 12MP camera die 4K kan opnemen en waarmee je ook Live foto’s kan nemen.

iPhone SE kopen in België

In onderstaande tabellen kan je de prijzen en beschikbaarheid vinden van de iPhone SE. Wil je je toestel vandaag nog? Dan raden we aan om online te bestellen bij MediaMarkt, na betaling mag je je toestel binnen de twee uur afhalen in de MediaMarkt van je keuze. Bij Coolblue kan je dan weer kiezen voor een levering aan huis op de dag zelf.

Waarom je iPhone Online bestellen?

In de eerste plaats alleen online ben je zeker van de laagste prijs. Ook bij Mediamarkt bijvoorbeeld, het gebeurt vaak dat de online prijs bij Mediamarkt beduidend goedkoper is dan in de winkel. Dus best kan je online bij Mediamarkt online reserveren en afhalen in de winkel.

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Stuur je aankoop terug en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je door je aankoop met kredietkaart (Visa/Mastercard) van een aankoopbescherming.

 

Prijs iPhone SE

iPhone SE
128GB€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 399
Levering
volgende dag,
ook op zondag
€ 449
Levering ook
op zaterdag
32 GBVanaf € 319
Levering ook
op zaterdag
Vanaf € 299
Levering
volgende dag,
ook op zondag
Vanaf € 299
Levering ook
op zaterdag

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.