Waar kan je de iPhone 11 of iPhone XI kopen in België?

De eerste geruchten over de iPhone 11 (of XI in Romeinse cijfers) van Apple steken alweer de kop op. Wij volgen deze geruchten over de iPhone 11 op. Ook zal hier als eerste te weten komen waar en wanneer je de iPhone 11 in België zal kunnen kopen. Je zal hier ook steeds de voorraad kunnen checken bij de verschillende webshops, hieronder weergegeven. Momenteel kan je de iPhone 11 nog niet verkrijgen, het is zelfs nog niet zeker dat deze de naam “iPhone 11” of “iPhone XI”zal krijgen.

Wanneer komt is de iPhone 11 / iPhone XI verkrijgbaar?

Er gaan meer en meer speculaties op dat deze kenbaar zou gemaakt worden tijdens de september keynote van Apple, dat wil zeggen dat deze in najaar verkrijgbaar zou zijn. Geruchten over prijzen hebben we nog niet.

Zijn dit de eerste foto’s van de iPhone 11?

Credit: @OnLeaks / DigitIndia

Credit: @OnLeaks / DigitIndia

Geruchten:

De Camera
Wat opvalt is het grote camera gedeelte, geruchten zeggen ons dat dit wel eens een “magische” 3D camera is. Deze zou dan perfect echte beelden kunnen omzetten naar 3D beelden.

De batterij
Er gaan ook geruchten op dat de batterij (eindelijk) een ‘killer’ lifetime zou hebben van 4000mAH en dat deze ook veel sneller draadloos zou laden.

Is het een iPhone 11 of een iPhone XI?

We hebben natuurlijk het gissen naar de juiste benamind die Apple aan zijn nieuwste telg zal willen geven. Sommige believers zeggen dat Apple zal doorgaan met Romeinse cijfers, anderen durven zelfs stellen dat Apple het over een volledig andere boeg zal gooien en geen van beide gaat gebruiken.

Hoeveel kost een iPhone 11? / iPhone XI

We hebben nog geen idee of nog geen geruchten. Wat we zelf kunnen inschatten is dat deze zeker niet duurder zal worden dan de iPhone Xs

Foto’s iPhone 11

Onderstaand render vonden wij op het internet

VenyaGeskin1

Credit: @VenyaGeskin1

Tags:

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

1 Comment
  1. Is niet mooi

Leave a reply