MacKopen.be lanceert iPhone-Kopen-Belgie.be

Bij de lancering van de iPhone 7 in september besloten we een pagina te maken met de voorraden van de iPhone 7. Een schot in de roos zo bleek, de noodzaak van dergelijke pagina was meteen duidelijk. Tegelijk is het niet de kernactiviteit van deze website, in dat opzicht hebben we besloten een nieuwe website te starten. iPhone Kopen België.

iPhone Kopen België vertrekt van hetzelfde principe als deze website. iPhone prijzen vergelijken van de beste online webshops. Dit zo eenvoudig mogelijk in een oogopslag zie je de prijzen. Voor nieuw uitgebrachte iPhone’s houdt iPhone Kopen België de voorraad bij. Voor de iPhone 7 blijven we dat voorlopig hier doen. In de toekomst zal dat exclusief op iPhone Kopen België gebeuren. Het is dan ook een goed idee iPhone Kopen België te volgen op Facebook en Twitter

Prijzen vergelijken van alle  iPhone modellen

Net als deze website zal iPhone Kopen België dus de prijzen vergelijken maar dan van iPhone’s. Is er dan een verschil in prijs op te tekenen? Jazeker! Misschien niet meteen op de iPhone 7, maar zeker en vast wel op de iPhone 6s en de iPhone SE. iPhone 6s prijzen vergelijken en iPhone SE prijzen vergelijken kan je aardig wat geld besparen. Momenteel zijn er nog geen abonnementen met iPhone’s opgenomen op de site, daar wordt momenteel hard aan gewerkt.

Niet enkel prijzen vergelijken

Op iPhone Kopen België gaan we niet enkel prijzen vergelijken. Je zal er ook terecht kunnen op hun blog voor het laatste iPhone nieuws, reviews en iPhone tips. Het wordt dus een razend interessante website voor iPhone liefhebbers in België. Hopelijk volg je ons er zo talrijk als hier!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

      Leave a reply