Apple solden januari 2019: dit zijn de kortingen

Zoals elk jaar zijn er in januari solden, ook in dit nieuwe jaar. Deze maand starten de solden op 3 januari 2019 en ze lopen door tot 31 januari 2019. Hieronder vatten we samen waar er solden te doen zijn op Apple producten.

Bekijk direct solden bij aanbieders:

Zoals je van MacKopen.be mag verwachten bekijken we dagelijks waar je de beste Apple promoties kan krijgen. Ook tijdens de solden mag je dat van ons verwachten. Van zodra de solden starten gaan we opzoek naar de beste Apple solden. Deze promoties gaan we dan hier plaatsen. Het is dan ook belangrijk geregeld deze pagina te checken.

Overzicht: dit zijn de Apple Solden

Solden Coolblue

DIRECT NAAR COOLBLUE

Coolblue geeft steeds aardig wat kortingen op diverse Apple producten. Hierbij een overzicht wat tegengekomen zijn:

 • Solden op iPhone
 • Solden op Apple iPad 2018 (128GB)
 • Solden op Macbook Air en Macbook Air 2018
 • Solden op Macbook Pro met en zonder Touchbar (“13 & “15)
  • Bekijk hier alle solden bij Coolblue
   Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Deze pagina wordt dagelijks geüpdate met de nieuwste Apple solden.

   Mediamarkt Solden

   DIRECT NAAR MEDIAMARKT

   Mediamarkt geeft momenteel vooral solden op de iPad en iPad accessoires. Er zijn ook kortingen te vinden op enkele Macbook pro’s en MacBook’s. iPhone’s vallen momenteel wat uit de boot bij Mediamarkt, op de iPhone Xr na. Maar het goede nieuws is dat wie een Apple Watch wenst of opzoek is naar een accessoire voor de Apple Watch dan wel leuke kortingen kan vinden.

   Bekijk hier alle solden bij Mediamarkt

   Solden Bol.com

   DIRECT NAAR BOL

   Bij Bol.com vind je dan weer enkele leuke solden op de iPad, Macbook en enkele iPhone’s. Het gaat om enkele geselecteerde modellen, een overzicht van de kortingen bij Bol.com vind je hier

   Bekijk hier alle solden bij Bol.com

   Solden FNAC

   DIRECT NAAR FNAC

   Ook bij Fnac zijn er steeds tal van kortingen en solden op Apple producten. Wij zochten er al ene deel uit. Bij Fnac vind je hier een mooi overzicht van de Apple kortingen.

   Bekijk hier alle solden bij FNAC

   Solden Vanden Borre

   DIRECT NAAR VANDEN BORRE

   Bij Vanden Borre kan je ook enkele leuke solden meepikken. Handig hierbij is dat je thuis kan aankopen en meteen je toestel kan afhalen in de winkel, dit geheel terzijde. Bekijk onderstaande solden:

   Bekijk hier alle solden bij Vanden Borre

   Apple Solden

   Aangezien de solden pas starten op 2 januari kunnen we ook pas vanaf dan opzoek gaan naar solden op Apple producten. Op 2 januari start de zoekactie naar kortingen, gedurende de ganse solden periode gaat MacKopen opzoek naar kortingen op Apple producten. Zoals steeds monitoren we de grootste webshops op kortingen. Een overzicht van alle kortingen zal verschijnen onderaan deze pagina, die we regelmatig zullen updaten gedurende de ganse solden periode.

   Niet alleen op Apple producten gaan we de solden bijhouden. Zien we bij leuke accessoires solden dan zullen we ook die kortingen vermelden. Kijk jij uit naar deze solden? En wil je niets missen? dan kan je je email adres hieronder opgeven. Ik verstuur een email van zodra er leuke kortingen zijn gevonden.

   Je kan je ook inschrijven om notificaties te ontvangen op je PC of Mac hiervoor kan je best deze pagina vernieuwen, dan zal je een pop-up ontvangen die je dient te aanvaarden.

   Zoals steeds vind je een overzicht van de prijzen in onze overzichtelijk prijs tabellen. Bekijk de vergelijkingstabellen voor iMac, MacBook Pro, MacBook Air 2018, iPhone en we vergelijken ook de prijzen van de iPad, de nieuwe iPad Pro en de Mac Mini.

   Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Deze pagina wordt dagelijks geüpdate met de nieuwste Apple solden.

   Deelnemende webshops

   klik voor meer info

   Apple solden januari 2019: dit zijn de kortingen
   4.9 (97.74%) 656 beoordeling[en]

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Plaats een reactie