Apple Black Friday & Cyber Monday 2017 in België

Apple Black Friday
Update - 2017.11.27 08h46Jammer, Black Friday 2017 is alweer afgelopen…

Ja, ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple deals: 

Apple Black Friday: De laatste vrijdag van november is het Black Friday. Een traditie overgewaaid van de Verenigde Staten van Amerika die sinds enkele jaren ook in België doorbreekt. Dit jaar valt Black Friday dus op 24 november 2017. Op deze pagina geven we jou een overzicht van de beste Apple Black Friday en Apple Cyber Monday deals in België. 

Apple mag dan wel populair zijn, Apple is niet goedkoop, daarom is Black Friday en Cyber Monday het uitgelezen moment om je Apple aankoop te doen. Op deze pagina houden we bij welke koopjes je kan doen bij de verschillende grote webshops. De kortingen kunnen héél erg hoog zijn, het is beslist de moeite waard om op Black Friday je aankoop te doen die je al lang wou doen.

Cyber Monday

We plaatsen op deze pagina een overzicht van alle webshops die leuke Apple deals aanbieden. We updaten deze pagina van zodra we nieuws hebben over de deelname van de webshop aan Black Friday. Van zodra we weten welke Apple producten er korting krijgen plaatsen we die hier op deze pagina. Een overzicht:

Coolblue

Dit jaar is het het eerste jaar dat Coolblue zal deelnemen aan “Blue Friday”, bij Coolblue loopt de actie periode van 17 november tot 27 november.

Black Friday ofwel Blue friday heeft enkele leuke promoties voor Apple Fans, enkele blikvangers:

Ook op Apple MacBook’s kan je leuke deals doen. Zeker wie een MacBook Air op het oog heeft kan zeker zijn voordeel doen.

Op de MacBook Air is momenteel zéér voordelig te verkrijgen: Klik en doe je voordeel!

Er zijn nog tal van andere Blue Friday deals bij Coolblue, ga dus zeker eens de website van Coolblue gaan bekijken, je vindt er zeker een deal die je kan bekoren. Klik hier voor de deals van Coolblue.

Ben je eerder opzoek naar een leuk accessoire voor je iPhone, iPad, iMac? Dan zijn er zeker en vast nog heel wat andere leuke deals te doen. Neem nu op de Apple AirPods, ik vind ze zelf mijn beste aankoop van dit jaar! De Apple Airpods zitten echt super goed, klinken heel erg lekker, laden zich op in hun super handig doosje. Switchen tussen iPhone en Mac of iPad doe je echt in no-time. De Apple Airpods zijn nu ook met een mooie korting verkrijgbaar bij Coolblue: € 149 ipv € 179.

Ook voor wie opzoek is naar een Apple Watch is er een leuke deal! De Apple Watch Series 2 42mm Sport: € 299 ipv € 349.

Centralpoint Apple Mega Madness week

Een jaarlijkse traditie is de Apple Mega Madness week bij Centralpoint. Een ganse week lang, van 20/11 tot en met 27/11, ongelooflijk scherp geprijsde Apple producten bij Centralpoint. Met zekerheid kunnen we zeggen dat Centralpoint de beste Apple deals zal hebben gedurende een ganse week, de kortingen zijn dan echt ongezien! € 200 korting op iMac, MacBook pro, kortingen op iPhone’s. gewoonweg alles van Apple krijgt korting, zelfs de laatste nieuwe producten!

Mega kortingen op iPad en iPhone  Mega kortingen op iMac Mega kortingen op MacBook

Een kleine greep uit de aanbiedingen:

Klik hier! Een overzicht van de kortingen vind je bij Centralpoint.

 

 

Bol.com

Bol.com neemt ook deel aan Black Friday, Dit jaar start Bol.com op maandag 20/11 met Black Friday. Een overzicht vind je hieronder van zodra de kortingen gekend zijn. Voor Cyber Monday is er een leuke iPhone deal:

iPhone SE 32GB Spacegray voor € 329 ipv € 419.

Black Friday 2017

Wil je een duidelijk overzicht? Dan kan je best onze prijstabellen eens nakijken, daar zie je in een oogopslag wie de beste prijzen heeft voor:

Ja ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple deals: