Apple Black Friday & Cyber Monday 2018 in België

Apple Black Friday

Bekijk direct bij aanbieders


Apple Black Friday: De laatste vrijdag van november is het Black Friday. Een traditie overgewaaid van de Verenigde Staten van Amerika die sinds enkele jaren ook in België doorbreekt. Dit jaar valt Black Friday dus op 23 november 2018. Op deze pagina geven we jou een overzicht van de beste Apple Black Friday en Apple Cyber Monday deals in België. 

Deze pagina wordt geregeld bijgewerkt

Apple mag dan wel populair zijn, Apple is niet goedkoop, daarom is Black Friday en Cyber Monday het uitgelezen moment om je Apple aankoop te doen. Op deze pagina houden we bij welke koopjes je kan doen bij de verschillende grote webshops. De kortingen kunnen héél erg hoog zijn, het is beslist de moeite waard om op Black Friday je aankoop te doen die je al lang wou doen.

Black Friday

We plaatsen op deze pagina een overzicht van alle webshops die leuke Apple deals aanbieden. We updaten deze pagina van zodra we nieuws hebben over de deelname van de webshop aan Black Friday. Van zodra we weten welke Apple producten er korting krijgen plaatsen we die hier op deze pagina. Een overzicht:

Black Friday Coolblue

Coolblue Black Friday

Vorig jaar was het de eerste keer dat Coolblue deelnam aan Black Friday ofwel “Blue Friday”. Momenteel is er nog geen informatie wanneer Coolblue zal starten met hun actie. Hun deelname aan Black Friday is echter wel zeker.
Bekijk hier de promoties bij Coolblue

Black Friday Apple

Apple Black Friday

De Apple store zal vermoedelijk ook dit jaar tegoed bonnen geven bij je aankoop. We vermoeden dat je volgende tegoed bonnen zal krijgen:
Bekijk hier de promoties bij Apple

Black Friday mediamarkt

Mediamarkt Black Friday

Ook mediamarkt neemt deel aan Black friday 2018. Een overzicht van de beste Apple deals op Black Friday vind je hier op 23 november 2018.
Bekijk direct promo’s bij Mediamarkt

Bol Black Friday

Bol.com Black Friday

Bol.com neemt ook deel aan Black Friday. Wanneer Bol.com zal starten dit jaar is nog niet geweten. Een overzicht vind je hieronder van zodra de kortingen gekend zijn.
Bekijk direct promo’s bij Bol.com

Fnac Black Friday

Fnac Black Friday

Fnac zal dan weer wel deelnemen aan Black Friday. Een overzicht van de beste Apple deals op Black Friday vind je hier op 23 november 2018.
Bekijk direct promo’s bij Fnac

Black Friday Vanden Borre

Vanden Borre Black Friday

Het is op dit moment nog niet geweten of Vanden Borre zal deelnemen aan Black Friday. Van zodra we informatie hebben hierover gaan we deze pagina updaten.
Ga naar promo’s bij Vanden Borre

Black Friday krefel

Krëfel Black Friday

Krëfel neemt ook deel aan Black Friday. Wanneer Krëfel zal starten is nog niet geweten. Een overzicht vind je hieronder van zodra de kortingen gekend zijn.
Bekijk direct promo’s bij Krëfel

Onze partners

Apple Store Black Friday

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Black Friday 2018