Apple Black Friday & Cyber Monday 2018 in België

Apple Black Friday

Apple Black Friday: De laatste vrijdag van november is het Black Friday. Een traditie overgewaaid van de Verenigde Staten van Amerika die sinds enkele jaren ook in België doorbreekt. Dit jaar valt Black Friday dus op 23 november 2018. Op deze pagina geven we jou een overzicht van de beste Apple Black Friday en Apple Cyber Monday deals in België. 

Apple mag dan wel populair zijn, Apple is niet goedkoop, daarom is Black Friday en Cyber Monday het uitgelezen moment om je Apple aankoop te doen. Op deze pagina houden we bij welke koopjes je kan doen bij de verschillende grote webshops. De kortingen kunnen héél erg hoog zijn, het is beslist de moeite waard om op Black Friday je aankoop te doen die je al lang wou doen.

Black Friday

We plaatsen op deze pagina een overzicht van alle webshops die leuke Apple deals aanbieden. We updaten deze pagina van zodra we nieuws hebben over de deelname van de webshop aan Black Friday. Van zodra we weten welke Apple producten er korting krijgen plaatsen we die hier op deze pagina. Een overzicht:

Apple Black Friday

De Apple store zal vermoedelijk ook dit jaar tegoed bonnen geven bij je aankoop. We vermoeden dat je volgende tegoed bonnen zal krijgen:

  • iPhone 7 (Plus, iPhone 8 (Plus), geschenkbon tot: € 50.
  • iPad, iPad Mini, iPad Pro geschenkbon tot: € 100
  • Apple Watch (series 3) geschenkbon: € 25
  • MacBook, MacBook Pro 13 inch, MacBook Pro 15-inch, MacBook Air, iMac en Mac Pro: geschenkbon € 150

Coolblue Black Friday

Vorig jaar was het de eerste keer dat Coolblue deelnam aan Black Friday ofwel “Blue Friday”. Momenteel is er nog geen informatie wanneer Coolblue zal starten met hun actie. Hun deelname aan Black Friday is echter wel zeker.

Bol.com Black Friday

Bol.com neemt ook deel aan Black Friday. Wanneer Bol.com zal starten dit jaar is nog niet geweten. Een overzicht vind je hieronder van zodra de kortingen gekend zijn.

 

 

Vanden Borre Black Friday

Het is op dit moment nog niet geweten of Vanden Borre zal deelnemen aan Black Friday. Van zodra we informatie hebben hierover gaan we deze pagina updaten.

Fnac Black Friday

Fnac zal dan weer wel deelnemen aan Black Friday. Een overzicht van de beste Apple deals op Black Friday vind je hier op 23 november 2018.

Wens je op de hoogte te blijven van alle Apple kortingen op Black Friday 23 november 2018? Dat kan door ons te volgen op Facebook of Twitter. Je kan je ook inschrijven op onze push notificaties. Klik hiervoor op de rode bel links onderaan.

Ja ik wil op de hoogte blijven van de Apple Black Friday deals: 

Onze partners

Apple Store Black Friday

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Black Friday 2017