Apple Black Friday & Cyber Monday 2019 in België

Black Friday Apple

Bekijk direct bij aanbieders


Apple Black Friday: De laatste vrijdag van november is het Black Friday. Een traditie overgewaaid van de Verenigde Staten van Amerika die sinds enkele jaren ook in België doorbreekt. Dit jaar valt Black Friday dus op vrijdag 29 november 2019. Op deze pagina geven we jou een overzicht van de beste Apple Black Friday en Apple Cyber Monday deals in België. 

TIP: Alleen vandaag bij Mediamarkt 10% op alle Apple producten. Klik hier

Apple mag dan wel populair zijn, Apple is niet goedkoop, daarom is Black Friday en Cyber Monday het uitgelezen moment om je Apple aankoop te doen. Op deze pagina houden we bij welke koopjes je kan doen bij de verschillende grote webshops. De kortingen kunnen héél erg hoog zijn, het is beslist de moeite waard om op Black Friday je aankoop te doen die je al lang wou doen.

Black Friday & Cyber Monday

We plaatsen op deze pagina een overzicht van alle webshops die leuke Apple deals aanbieden. We updaten deze pagina van zodra we nieuws hebben over de deelname van de webshop aan Black Friday. Van zodra we weten welke Apple producten er korting krijgen plaatsen we die hier op deze pagina. Een overzicht:

Ga direct naar aanbieders

Wens je op de hoogte te blijven van alle Apple kortingen op Black Friday 29 november 2019? Dat kan door ons te volgen op Facebook of Twitter. Je kan je ook inschrijven op onze push notificaties. Klik hiervoor op de rode bel links onderaan.

Ja ik wil op de hoogte blijven van de Apple Black Friday deals: 

Onze partners

Apple Store Black Friday

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Black Friday 2018