Apple Watch Series 6 – Prijzen en voorraad

Apple Watch Series 6 – Prijzen en voorraad

Wil je de Apple Watch Series 6 kopen, dan ben je hier aan het juiste adres om de voorraad voor de Apple Watch 6 te ontdekken en waar je deze kan kopen. Om je zoektocht te vereenvoudigen kan je op deze pagina alle informatie en de goedkoopste prijzen voor de Apple Watch 6 vinden.

Prijzen en voorraad Apple Watch 6

Apple Watch 5
40mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
44mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad

De Apple Watch 6 werd op 15 september 2020 samen met de goedkopere Apple Watch SE voorgesteld en zijn beschikbaar vanaf 18 september.

Waar is de Apple Watch series 6 op voorraad?

Waar kan je de Apple Watch kopen?
We doen ons best om te kijken bij welke van onze partners deze top smartwatch van Apple beschikbaar is, door het grote succes is deze geregeld uitverkocht of zijn er langere wachttijden. De voorraad voor de Apple Watch 6 in België vind je bij bovenstaande partners. Bekijk en vergelijk ze één voor één alvorens te kopen.

Apple Watch Series 6 prijs

De Series 6 kan je vanaf nu bestellen, de prijzen voor de Belgische markt zijn

  • 40mm: vanaf €429
  • 44mm: vanaf €459

Wat is er nieuw aan de Apple Watch Series 6

We sommen de belangrijkste nieuwigheden even voor jou op, zo is het direct duidelijk welke leuke nieuwe dingen deze Watch heeft gekregen.

Saturatiemeter: meet je zuurstofgehalte en stress

Saturatiemeter Apple Watch Series 6
Het meest opvallende nieuwe snufje is de saturatiemeter, deze meet het zuurstofgehalte in je bloed. Door deze te combineren met je hartslag kan Apple Watch Series 6 je stressniveau en je VO2-Max berekenen. Als je zuurstofgehalte te laag is ontvang je een melding. Deze functie is ook handig voor de sporters onder ons. De meldingen zijn pas later dit jaar beschikbaar.

Nog beter scherm, nog snellere processor

Apple Watch Series 6 processor
Door de nieuwste technologie van de Apple Watch is het always-on scherm van Apple Watch Series 6 nog energiezuiniger dan zijn voorganger de Series 5. Het Retina-scherm is tot 2,5 keer helderder dan zijn voorganger. Dankzij de A13 bionic chip werkt de Apple Watch Series 6 maar liefst 20 procent sneller dan Apple Watch Series 5.

Nieuwe kleuren en en hippe bandjes

Nieuw bij de Apple Watch Series 6 is dat de kast van de Apple Watch nu beschikbaar is nieuwe leuke kleuren zoals blauw en (PRODUCT)red. Er zijn ook tal van nieuwe bandjes die je perfect op jouw maat kan kopen.

Always on hoogtemeter

In de Apple Watch series 6 zit nu een always on hoogtemeter die altijd actief is. Zo kan je altijd perfect zien op welke hoogte je bevindt en kan hoogteverschillen van maar liefst 30cm detecteren en meten.

Zit er een stekkerblok bij Apple Watch series 6?

Sinds de lancering van de de Apple Watch Series 6 zit er voor het eerst géén stekkerblok meer in de verpakking. Volgens Apple is dit veel milieubewuster en geeft dit een equivalent van 50.000 wagens op jaarbasis di bespaart worden. De USB magneet lader zit uiteraard wel in de doos.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

Tags:

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo