Apple Watch SE – Prijzen en voorraad

Apple Watch SE – Prijzen en voorraad

Altijd al gedroomd van een Apple Watch, maar was deze net iets dte duur? Dan is er nu de goedkope Apple Watch SE. Deze smartwatch is een betaalbare versie van zijn grotere broer de Apple Watch Series 6 en toch heeft deze super functies zoals valdetectie en slaapmeting. De Apple Watch SE is tevens ook de beste smartwatch voor kinderen.

Prijzen en voorraad Apple watch SE

Waar Apple Watch SE kopen

Apple Watch 5
40mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
44mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad

De Apple Watch SE ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de Series 5 en zo goed als hetzelfde als de series 6. Maar binnenin verschilt deze toch wel, de Apple Watch SE heeft een S5 processor, hierdoor is deze 2x sneller dan de Apple Watch Series 3, het is dan ook zijn opvolger. Een groot Retina-display waarop je in een oogopslag meer kunt zien. Geavanceerde sensoren die precies bijhouden hoe je beweegt. Veelzijdige features voor je gezondheid en veiligheid. Met Apple Watch SE heb je meer om je pols voor minder geld dan je dacht.

Apple Watch SE prijs

De SE kan je vanaf nu bestellen, de prijzen voor de Belgische markt zijn

  • 40mm: vanaf €299
  • 44mm: vanaf €329

De Apple Watch SE heeft een S5-chip. Dat is exact dezelfde chip als in de Apple Watch Series 5. Dit model heeft ook de valdetectie en het kompas, die je kent van de Apple Watch Series 4 en Series 5 en ook Series 6. Belangrijk om te weten is dat de Apple Watch SE geen oplaadstekker meer meegeleverd krijgt. De reden hiervoor is dat dit beter is voor het mileu. De magnetische oplaadkabel zit er wel bij.

Alle features van de Apple Watch SE

Welke Apple Watch voor kind?

Ales je een goedkope smartwatch voor je kind zoekt dan is de nieuwe Apple Watch SE echte de smartwatch die je moet hebben. Snel, mooi, leuke features en vooral ook betaalbaar en goedkoop. Dankzij de Family setup van Apple kan je als ouder deze smart watch volledig beheren. Deze feature is niet allen voor de Apple Watch SE, maar voor alle nieuwe Apple watches.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo