iPad Pro 2020 kopen, prijzen en voorraad

Je bent dus opzoek om een iPad Pro te kopen. Dan ben je bij MacKopen aan het juiste adres om de verschillende modellen en prijzen te vergelijken. En uiteraard ook te kijken waar er voorraad is van de nieuwste iPad Pro 2020.

De iPad Pro 2020 is een indruk­wekkend staaltje techniek van glas. Zo snel dat de meeste pc-laptops hem niet kunnen bijhouden. Uitgerust met pro-camera’s die je de wereld op een heel andere manier laten ervaren. En je bedient ’m met je vingers, Apple Pencil, een toetsen­bord, en nu ook met een trackpad.
De nieuwe iPad Pro verkrijgbaar in jouw favoriete webshop.

De iPad Pro 2020 komt in twee formaten de 11 inch (27,94 cm) en de 12,9 inch (32,7 cm), de 11 inch is even groot als een A4 pagina. De iPad Pro staat bekend om zijn grotere formaat. Doch is hij een heel pak kleiner en dunner. Zo is deze professionele iPad maar liefst 15% dunner en neemt deze 25% minder volume in dan doudere versies. De 8-core grafische processor zorgt dat apps en games nog vloeiender en levensechter overkomen.

iPad Pro 2020 prijzen en beschikbaarheid

Beide modellen zijn in zilver of spacegrijs verkrijgbaar en komen met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB, 512GB en zelfs 1TB. Bekijk hieronder de prijzen.

Een iPad met USB-C

De iPad Pro beschikt over USB-C en zo laat Apple de lightning poort vallen. Dus vanaf nu kan je iPad Pro opladen via USB-C, opladen is het niet enige dat je met USB-C kan. Wat kan je nog allemaal met deze nieuwe USB-C aansluiting op je iPad Pro?

  • Zo kan je vanaf nu ook je iPhone opladen via je iPad Pro
  • Je kan er een (5K) scherm op aansluiten
  • Werkt met verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een camera
  • Sneller en makkelijker oplader met de 18 watt (ipv 10 watt) oplader

De iPad met Face ID

Sinds de iPad Pro van 2018 laat Apple nu op zijn iPad Pro de Touch ID (toegang met vingerafdruk) vallen en gaat voluit voor de Face ID net zoals op de iPhone Xs en iPhone 11 al het geval is.

Magic Keyboard mét Trackpad


Het speciaal voor iPad Pro ontwikkelde volledige toetsen­bord heeft afzonderlijke harde toetsen en een schaar­mechanisme met een “key-travel” van 1 mm, waardoor je gemakkelijker, preciezer en stiller kan typpen. De toetsen zijn verlicht, dus je kunt ook bij weinig licht gewoon verder. Met het handige trackpad kun je op compleet nieuwe manieren in iPadOS aan het werk. Je kunt er de nieuwe cursor in iPadOS mee bedienen, wat handig is voor taken als spreadsheets bewerken en tekst selecteren, of gewoon direct alles vanaf het trackpad doen. Bovendien kun je snel met vertrouwde Multi‑Touch-bewegingen navigeren. Swipe bijvoorbeeld om naar het begin te gaan of om tussen spaces te wisselen.

Bekijk de iPad Pro promo

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

Tags:

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo