De iPhone kopen in België

Waar kan je een iPhone kopen in België aan de laagste prijs? De iPhone blijft de meest betrouwbare smartphone die te verkrijgen is. Met MacKopen.be willen we jou zo goed mogelijk begeleiden bij je aankoop en je de beste iPhone prijs bieden. 

iPhone Kopen BelgiëWe zochten voor jou de meest actuele prijzen van de diverse actuele iPhone’s die aangeboden worden bij verschillende webshops. We leggen je ook uit waarom je eigenlijk best je iPhone online koopt en niet in een winkel. Jawel, een online aankoop bied je meer bescherming dan een aankoop in een fysieke winkel. We werken trouwens enkel met de beste online webshops zoals CoolBlue, MediaMarkt, Bol.com enz.

Bekijk hier waar de iPhone X nu  beschikbaar is

iPhone kopen?

Op dit moment biedt Apple 5 iPhone modellen aan: De topmodellen de iPhone X en iPhone 8, de voorgaande modellen de iPhone 7 en de iPhone 6s. tenslotte is er nog het kleine model de iPhone SE.

Welk model nu het meest geschikt is voor jou is deels een persoonlijke keuze die afhangt van behoefte, gebruiksgemak en natuurlijk ook je budget. Met de huidige lijn iPhone’s is er voor elk wat wils. Bekijk hier de prijzentabel.

iPhone X

iPhone X Kopen BelgiëDe iPhone X is absoluut het topmodel van Apple, oogstrelend mooi en hij heeft de allernieuwste technologie aan boord. Ontgrendel je iPhone X door er naar te kijken doormiddel van gezichtsherkenning, en maak animojis door je gezicht te bewegen.

Wat kan hij nog meer? Hij kaan draadloos opladen, Augemented reality, dubbele camera achteraan met beeldstabilisator en nog véél véél meer.

Bekijk hier waar je de iPhone X kan kopen

 

iPhone 8

iPhone 8 KopenDe iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en ziet er bijna hetzelfde uit, tegelijk is die helemaal anders dan de iPhone 7. Zo bestaat de achterkant van de iPhone 8 en iPhone 8 plus uit glas. Hierdoor is het nu ook mogelijk om je iPhone 8 draadloos op te laden. Ook de iPhone 8 Plus beschikt over een dubbele 12 MP lens achteraan. Hij is uitermate geschikt voor Augmented reality door zijn krachtige A11 Bionic chip, hierdoor is hij klaar voor de toekomst.

Lees hier waar de iPhone 8 beschikbaar is 

 

iPhone 7

iPhone 7 KopenHet model uit 2016 van Apple, razendsnel, vertrouwd mooi design, uitmuntende camera vernieuwde homeknop met touch ID. Het zijn maar enkele in het oog springende mogelijkheden van de iPhone 7. De iPhone 7 Plus heeft daarbovenop een dubbele cameralens waarmee je prachtige foto’s kan nemen en een grotere batterij. De iPhone 7 is er dan ook voor de meest veeleisende smartphone gebruiker.

Klik hier voor de beste prijs voor een iPhone 7 

iPhone 6s

iPhone 6s kopenHet mag dan wel de vorige generatie zijn, de iPhone 6s moet zeker niet onder doen voor de iPhone 7. Hij is snel, betrouwbaar, heeft ook touch ID, en 3D touch waarmee je snel verschillende menu’s kan openen op je iPhone. Ook de iPhone 6s beschikt over een grotere broer, de iPhone 6s Plus. Ook hier is de batterij groter dan de gewone iPhone 6s waardoor je net iets langer gebruik kan maken van je iPhone.

Klik hier en vind de goedkoopste iPhone 6s

iPhone SE

iPhone SE kopenGebaseerd op de iPhone 5s is dit de kleinste telg van de iPhone’s. Toch is hij even snel als als de iPhone 6s en beschikt hij eveneens over Touch ID. Met zijn 12MP camera neem je schitterende foto’s. De iPhone SE is beschikbaar in 4 kleuren, Space Grijs, Zilver, Goud en Rosé Goud. Wat capaciteit betreft kan je kiezen tussen 16 GB en 64 GB

Klik hier voor de goedkoopste iPhone SE 

Tweedehands iPhone

Een tweedehands iPhone kopen is natuurlijk ook een optie. Nieuwe iPhone kunnen duur uitvallen en niet iedereen wenst een groot budget te besteden aan zijn smartphone. Bij Aankoop van een tweedehands iPhone is het wel opletten geblazen, er zijn meerdere aanbieders en niet iedereen is even betrouwbaar. Wij hebben een partner geselecteerd die 100% betrouwbaar is en 2 jaar garantie biedt! Lees hier meer over tweedehands iPhone’s

Een tweedehands iPhone met garantie is er al vanaf € 199

Overzicht van de iPhone modellen

In deze tabel een overzicht van de iPhone modellen, de prijzen vermeld zijn de officiële Apple prijzen. Ga naar de betreffende pagina om de laagste prijs te kennen.

Model32GB64GB128GB256GB
iPhone X-€1.159-€1.329
iPhone 8-€809-€979
iPhone 8 Plus-€919-€1.089
iPhone 7€639-€749-
iPhone 7 Plus€779-€889-
iPhone 6s€529-€639-
iPhone 6s Plus€639-€749-
iPhone SE€419-€529-