Over MacKopen.be

Welkom op MacKopen.be

Voor wie zich af zou vragen wie er MacKopen.be onderhoudt en wie er achter de schermen bezig is met het up-to-date houden van deze website is er deze pagina. Welkom!
In 2011 was mijn toenmalige Windows desktop aan vervanging toe. Het was augustus en mijn vrouw was die lelijke zwarte bak en beige scherm op de bureau meer dan beu. Zou wou eens iets moois in de leefruimte. “Waarom kopen we zo geen Apple computer?” Ik dacht bij mezelf oh god nee, geen Apple…

En zo geschiede mijn wil, we kochten een iMac (kuch). Ik had zeer mijn twijfels, maar mijn vrouw was er zeker van. Een 21inch  iMac is het toen geworden. Meteen van bij het uitpakken stond ik als fervent Windows gebruiker aan de grond genageld. Van de manier waarop je het toestel moet uitpakken tot aan zijn opstart was een WOW gevoel.

Meteen verknocht aan Apple

Van de ene dag op de andere was ik overtuigd van het Apple ecosysteem. Na zeker 15 jaar Windows gebruiker te zijn, was ik ervan overtuigd, Apple heeft de zaken juist, precies zoals het zou moeten zijn. Niet veel later starte ik met Apple Nieuws Vlaanderen. De Apple nieuws site van Vlaanderen. Tegelijk bleef ik bij mijn standpunt, net als vele anderen, dat een Apple toestel redelijk prijzig is, zelf ging prijzen vergelijken wanneer ik iets wou kopen van Apple.

Het ontstaan van MacKopen.be

In 2014 besloot ik MacKopen.be op te starten. Aanvankelijk enkel om MacBook en iMac prijzen te vergelijken. Meteen was MacKopen een succes, de weg naar de website werd snel gevonden en meer en meer prijsvergelijkingen werden toegevoegd. In 2015 merkte ik op dat veel iPhone 6s kopers hun toestel niet meteen bij de start konden kopen. Kopers die wel een toestel hadden kunnen bemachtigen verkochten die soms door aan echte woeker prijzen.

Dat deed me besluiten dat dat anders moest bij de lancering van de volgende iPhone. In 2016 wanneer de iPhone werd gelanceerd besloot ik de voorraad live op te volgen op MacKopen.be. Dat was een schot in de roos en ook bij de lancering van de iPhone 8 en iPhone X in 2017 deed ik net hetzelfde. Dit werd door veel mensen enorm geapprecieerd. Intussen is het een jaarlijkse traditie geworden, elk jaar kan je bij ons terecht om meteen je nieuwe iPhone, zo snel mogelijk na de lancering, te kopen.

Daarnaast kan je je inschrijven op onze mailtjes, mailtjes die we versturen zodra er een leuke Apple promotie is gespot. Deze Apple promoties zijn meestal een week geldig.

Online werken wij met verschillende websites samen, enkele van deze websites vind je onderstaand:

Heb jij vragen of suggesties? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Groeten,

De Redactie
Mackopen.be

Mackopen.be

MacKopen.be
Logo