De MacBook Pro kopen aan de beste prijs

Macbook Pro 16inch

Wil je een MacBook Pro Kopen? Dan helpen we jou MacBook Pro prijzen vergelijken en stellen we jou het toestel graag eens voor.

De Touch Bar vervangt de rij functie toetsen bovenaan je toetsenbord en bestaat uit een retina scherm en Touch ID. De Touch Bar heeft twee functie’s. De eerste en het meest in het oog springende is het scherm die zich aanpast aan de aplicatie die je gebruikt. Emoji’s verschijnen bij het versturen van een bericht, je kan scrollen door foto’s, zoomen,  noem het op de Touch Bar kan het. Daarnaast heb je aan de rechterzijde een Touch ID sensor, deze zorgt dat je aan de hand van je vingerafdruk kan inloggen of zelfs kan betalen op het internet. Handig!

De nieuwe Macbook Pro Twee kleuren, twee versies, twee afmetingen tot 8 cores en verbeterd toetsenbord.

kleuren, Spacegrijs en Zilver. Je hebt ook twee versies in de 13 inch en de 16 inch modellen. 256GB, 512GB of bij de 16 inch tot 1TB opslagruimte. Naast de 13 inch modellen die het meest populair zijn bij de “gewone” gebruiker, is er ook een groter 15 inch model en het nog grotere 16 inch model. De 15 en 16 inch MacBook Pro is meer gericht naar de professionele gebruiker en dat is ook te merken aan de laatste upgrade waarbij je tot wel 8 cores kan gaan

Elk model heeft zijn eigen specificaties, om het allemaal wat duidelijker te maken lijsten we de specificaties even op.

  • 15 inch MacBook Pro met Touch Bar en Touch ID: 2,6 GHz(i7) 6-core – 256 GB – 16GB Ram – Touch Bar – 4 Thunderbolt 3-poorten (USB‑C)
  • 15 inch MacBook Pro met Touch Bar en Touch ID: 2,8 GHz(i7) 8-core – 512 GB – 16GB Ram – Touch Bar – 4 Thunderbolt 3-poorten (USB‑C)
  • 16 inch MacBook Pro met Touch Bar en Touch ID: 2,6 GHz(i7) 6-core – 512 GB – 16GB Ram – Touch Bar – 4 Thunderbolt 3-poorten (USB‑C)
  • 16 inch MacBook Pro met Touch Bar en Touch ID: 2,3 GHz(i9) 8-core – 1TB – 16GB Ram – Touch Bar – 4 Thunderbolt 3-poorten (USB‑C)

Welke MacBook Pro is geschikt voor mij?

Een keuze maken, welke MacBook Pro het meest geschikt is voor jou gebruik kan nogal wat twijfel doen ontstaan. Qua grootte zal voor de meeste basis gebruikers het 13 inch model volstaan. Ben je een professionele gebruiker en laat het budget het jou toe? Dan is een 15 inch model of zelfde de 16 inch de beste keuze.

Voor de 13 en 15 inch modellen is er sinds 2019 geen keuze meer tussen een versie met Touch Bar en een versie zonder Touch Bar. Nieuw is wel dat er voor de Macbook Pro nu ook Touch ID is. Touch ID is ons inziens best wel gemakkelijk en werd geboren met met de Macbook Air In de 13 inch reeks kan je nog steeds het vorige model kopen waarbij je de keuze hebt om deze met of zonder Touch Bar te kopen.

Is 16GB Ram voldoende voor een MacBook Pro?  Een vraag die we vaak krijgen van gebruikers die over stappen van een Windows naar macOS. 1 Antwoord, ja 16GB ram is ruim voldoende, zelfs voor de toekomst? Ja zelfs voor de toekomst. macOS gaat nu eenmaal anders om met RAM geheugen dan Windows. Enkel wanneer je echt zware toepassingen wenst te gebruiken is 64GB RAM aangewezen.

De snelste Macbook ooit!

Macbook Pro 16 inch
Sinds november 2019 is er voor de professionele of zwaardere gebruiker nu ook een Macbook Pro in het 16 inch formaat. Prijzen en hoeveel de Macbook Pro 16 inch kost vind je in bovenstaande tabel.

Wist je dat je het best af bent met een online aankoop?

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Terug sturen en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je via je kredietkaart (Visa/Mastercard) een aankoopbescherming.

Je MacBook Pro op maat

Wil je je MacBook Pro wat upgraden? Een betere CPU of meer SSD opslag? Geen probleem Coolblue heeft een groot aantal op maat Macbook Pro modellen op voorraad. Vind je jouw configuratie niet? In de Online Apple Store kan je je MacBook Pro op maat bestellen.
Het is vanaf heden ook mogelijk een Macbook pro met de Radeon Vega 16 of 20 GPU samen te stellen.

MacBook Pro prijzen vergelijken

De MacBook Pro 2019 is er vanaf € 1399 voor het 13 inch model met Touch Bar en Touch ID. Natuurlijk ben je bij ons aan het juiste adres om steeds de beste en goedkoopste prijs te vinden voor je MacBook Pro. In onderstaande tabellen vind je de verschillende online webwinkels die de MacBook Pro verkopen.

Macbook Pro met Touch ID

Sinds de upgrade van de Macbook Pro in 2019, waardoor dit de snelste Macbook ooit is, is er standaard Touch ID voor Macbook Pro. Touch ID zorgt voor makkelijk inloggen, betalen met Apple Pay of je wachtwoord beheer.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

MacKopen.be
Logo