Tip: Apple Studentenkorting 2020

Studentenkorting bij Apple

Als student kan je bij Apple studentenkorting krijgen op verschillende Apple producten. Van de iMac over de MacBook (Pro) tot de iPad (Pro), je kan er allemaal korting op krijgen. We maken je wegwijs hoe je studentenkorting kan krijgen in België in de Apple Store voor het onderwijs.

Apple geeft onderwijskorting aan alle studenten.  Niet alleen aan de studenten trouwens, ook alle medewerkers van alle onderwijsinstellingen in België hebben recht op deze korting. Je moet 18 jaar zijn, ben je jonger dan 18 dan zal je ouder of een voogd de bestelling moeten plaatsen voor jou, maar je kan dus ook korting krijgen.

Op welke producten krijg je onderwijskorting?

Op een groot deel van het assortiment krijg je korting. Je krijgt korting op de iMac, MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, Mac Mini, Mac Pro. Daarnaast kan je ook korting krijgen op de Apple Watch, iPad (Pro) en alle andere accessoires. Je kan geen korting krijgen op de iPhone en Apple TV.

  • Macbook Air
  • Macbook Pro
  • iMac
  • Mac Pro
  • Mac Mini
  • iPad Pro
  • iPad
  • iPad Air
  • iPad Mini

Hoe kan je studentenkorting krijgen bij Apple?

Zoals gezegd moet je dus 18 jaar, wanneer je jonger bent mag een ouder of voogd de bestelling voor jou plaatsen. Om van de korting te kunnen genieten dien je te surfen naar de Online Apple Store voor het onderwijs. Je kan de bestelling gewoon plaatsen, Apple kan bij wijze steekproef een bewijs opvragen of je werkelijk voldoet aan de criteria. Zoals reeds gezegd hebben ook leraars en docenten recht op deze korting.

Overzicht van de Apple studentenkorting

In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle kortingen in de Online Apple Store voor het onderwijs. Alle Macs zijn te configureren en ook op de aanpassingen krijg je korting. Ben je geen student? Dan kan je bij ons de prijzen vergelijken van de beste online winkels in België voor je iMac, MacBook Pro of MacBook Air

Op de hoogte blijven van andere Apple acties en kortingen?

Schrijf je dan hier in:


Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo