Apple solden juli 2021: dit zijn de kortingen

Apple solden juli 2021: dit zijn de kortingen

Zoals elk jaar zijn er Apple solden in de zomer, ook dit jaar. De solden starten op 1 juli 2021 en ze lopen door tot 31 juli 2021. Hieronder vatten we samen waar er solden te doen zijn op Apple producten.

Bekijk direct solden bij aanbieders:

Zoals je van MacKopen.be mag verwachten bekijken we dagelijks waar je de beste Apple promoties kan krijgen. Ook tijdens de solden mag je dat van ons verwachten. Van zodra de solden starten gaan we opzoek naar de beste Apple solden. Deze promoties gaan we dan hier plaatsen. Het is dan ook belangrijk geregeld deze pagina te checken.

Solden Coolblue

Coolblue geeft steeds aardig wat kortingen op diverse Apple producten. Hierbij een overzicht wat tegengekomen zijn:

Bekijk hier alle solden bij Coolblue

Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Er zijn bij Coolblue solden op iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone 8, iPhone 7 plus en iPad

Solden Bol.com

Bij Bol.com vind je dan weer enkele leuke solden op de iPad, Macbook en enkele iPhone’s. Het gaat om enkele geselecteerde modellen, een overzicht van de kortingen bij Bol.com vind je hier

Bekijk hier alle solden bij Bol.com

Bij Bol vind je solden op allerhande Apple producten die zeer geregeld wijzigen. Zo heb je ook een scherp geprijsde iPhone 11!

Solden Fnac

Ook bij Fnac zijn er steeds tal van kortingen en solden op Apple producten. Wij zochten er al ene deel uit. Bij Fnac vind je hier een mooi overzicht van de Apple kortingen.

Bekijk hier alle solden bij FNAC

Bij Fnac vind je solden op iPhone 11 Pro (max), Macbook Pro, Mac Mini, iPad en Ipad mini

Apple Solden

De solden starten op 1 juli, pas dan kunnen we opzoek gaan naar solden op Apple producten. Op 1 juli start de zoekactie naar kortingen, gedurende de ganse solden periode gaat MacKopen opzoek naar kortingen op Apple producten. Zoals steeds monitoren we de grootste webshops op kortingen. Een overzicht van alle kortingen zal verschijnen onderaan deze pagina, die we regelmatig zullen updaten gedurende de ganse solden periode.

Niet alleen op Apple producten gaan we de solden bijhouden. Zien we bij leuke accessoires solden dan zullen we ook die kortingen vermelden. Kijk jij uit naar deze solden? En wil je niets missen? dan kan je je email adres hieronder opgeven. Ik verstuur een email van zodra er leuke kortingen zijn gevonden.

Je kan je ook inschrijven om notificaties te ontvangen op je PC of Mac hiervoor kan je best deze pagina vernieuwen, dan zal je een pop-up ontvangen die je dient te aanvaarden.

Zoals steeds vind je een overzicht van de prijzen in onze overzichtelijk prijs tabellen. Bekijk de vergelijkingstabellen voor iMac, MacBook Pro, MacBook Air, iPhone en we vergelijken ook de prijzen van de iPad, de nieuwe iPad Pro en de Mac Mini.

Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Deze pagina wordt dagelijks geüpdate met de nieuwste Apple solden.

Deelnemende webshops

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo