Apple Outlet België – Apple uitverkoop

Wanneer je opzoek gaat naar een Apple toestel zal je vaak vaststellen dat je diep in de buidel moet tasten. Wanneer je minder geld wil uitgeven aan je nieuw Apple toestel is het een goed idee om eens een Apple outlet winkel te bezoeken. Vaak is het een Apple uitverkoop die je enkel online vind. 

Hier bij MacKopen.be willen we maar 1 ding. Dat is dat jij je Apple product aan de beste prijs vindt, een prijs die bij jou past. Niet iedereen wil een groot budget geven aan zijn Apple toestel. Ook voor die mensen is er een oplossing, er zijn tal van outlet shops. Zelfs de Online Apple Store heeft een opruim hoekje.

Uitverkoop bij Apple

Er zijn er weinigen die het weten, zelfs Apple heeft in zijn Online Store een outlet hoekje. Je vind er voornamelijk gereviseerde Apple producten. Gereviseerd? Gereviseerde, ook wel refurbished, Apple producten zijn voornamelijk toestellen die bij Apple terug worden binnengebracht, niet altijd vanwege een defect zoals je wel eens zou denken. Soms zijn het toestellen die gewoon teruggestuurd zijn door de klant. De gereviseerde producten van Apple worden zéér streng gecontroleerd op hun werking. Op alle gereviseerde, toestellen geeft Apple 1 jaar garantie.

Welke gereviseerde toestellen verkoopt Apple?

Je vindt voornamelijk iPad’s in opruiming bij Apple. De iPad Mini, iPad Air, en iPad Pro. Daarnaast ook iPod’s en de nieuwste generatie Apple TV. Momenteel kan je er ook een groot aantal MacBooks vinden, MacBook en MacBook pro met of zonder Touch Bar. In elk geval de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en een aankoop is zeker het overwegen waard.

Klik hier voor MacBooks
Klik hier voor iPad’s
Klik hier voor de Apple TV

Apple opruiming

Coolblue Tweedekans

iPhone 8 tweedekans CoolBlueCoolblue heeft een heel groot assortiment aan Apple tweedekans producten. Dat zijn nagelnieuwe producten die om gelijk welke reden zijn teruggestuurd. Natuurlijk worden alle producten streng door Coolblue nagekeken. Sommige producten hebben lichte gebruikssporen maar dat wordt héél duidelijk door Coolblue vermeld. Producten die reeds gebruikt zijn en lichte gebruikssporen hebben krijgen een zeer aanzienlijke korting.

Ook verkrijgbaar: De iPhone 8 & iPhone 8 Plus met mooie korting als CoolBlue Tweedekans!

Het assortiment aan Apple tweedekans producten is gigantisch groot, van MacBook’s tot iPad’s over iPhone’s tot iMac’s. Zelfs Apple accessoires kan je er vinden aan gunstige prijzen. De Coolblue tweedekans shop is een absolute aanrader, ook voor andere producten trouwens! Voor Tweedekans producten geldt dezelfde garantie regeling als voor nieuwe producten, retourneren is ook volkomen gratis.

MediaMarkt Outlet Store

Ook de outlet winkel van MediaMarkt is zeker een bezoekje waard. Ook MediaMarkt plaatst regelmatig Apple producten in zijn outlet store. Zo kan je er momenteel de iPad Pro vinden. Daarnaast zijn er tal van andere merken die er aangeboden worden aan een voordelige prijs. Denk maar aan hoofdtelefoons, hoesjes voor je smartphone, luidsprekers, enz..

Art & Craft Outlet

logo-artArt & Craft, gekend voor de verkoop van premium merken heeft een eigen Apple Outlet winkel. Van Apple hoesjes en toebehoren, over iPad’s tot zelfs iPhone’s. Het aanbod wisselt natuurlijk constant. Doe je iets met fotografie, beeldbewerking, hou je van premium merken dan is de outlet winkel van Art & Craft is zeker een bezoekje waard.

 

Eindereeks iMacs

Kort na het verschijnen van een nieuwe of vernieuwde iMac gaan de voorafgaande modellen vaak goedkoper de deur uit. Wil je al lang een iMac? Dan kan je na de lancering van nieuwe iMacs dus zeker extra voordeel doen. Hieronder vind je dus de iMacs voorafgaand aan de huidige modellen. Ze zijn zeker het overwegen waard!

21,5 inch iMac

 

Prijzen iMac 21,5 inch 3,1 GHZ Retina 4K (MK452FN/A)

Originele Apple prijs: € 1729,00
 WinkelProcessorPrijsWebsite
Mediamarkt3,1GHZ€ 1529,00

27 inch iMac

Prijzen iMac 27 inch 3,2 GHZ Retina 5K (MK462FN/A)

Originele Apple prijs: € 2129,00
 WinkelProcessorPrijsWebsite
Bol.com3,2 GHZ€ 1800,00

Prijzen iMac 27 inch 3,2 GHz Retina 5K (MK472FN/A)

Originele Apple prijs: € 2329,00
 WinkelProcessorPrijsWebsite
Centralpoint3,2 GHz€ 1946,89
Bol.com3,2 GHz€ 2277,00

Prijzen iMac 27 inch 3,3 GHz Retina 5K (MK482FN/A)

Originele Apple prijs: € 2629,00
 WinkelProcessorPrijsWebsite
Centralpoint3,3 GHz€ 2225,19
Bol.com3,3 GHz€ 2608,00