Apple Outlet België – Apple uitverkoop

Wanneer je opzoek gaat naar een Apple toestel zal je vaak vaststellen dat je diep in de buidel moet tasten. Wanneer je minder geld wil uitgeven aan je nieuw Apple toestel is het een goed idee om eens een Apple outlet winkel te bezoeken. Vaak is het een Apple uitverkoop die je enkel online vind. 

Hier bij MacKopen.be willen we maar 1 ding. Dat is dat jij je Apple product aan de beste prijs vindt, een prijs die bij jou past. Niet iedereen wil een groot budget geven aan zijn Apple toestel. Ook voor die mensen is er een oplossing, er zijn tal van outlet shops. Zelfs de Online Apple Store heeft een opruim hoekje.

Uitverkoop bij Apple

Er zijn er weinigen die het weten, zelfs Apple heeft in zijn Online Store een outlet hoekje. Je vind er voornamelijk gereviseerde Apple producten. Gereviseerd? Gereviseerde, ook wel refurbished, Apple producten zijn voornamelijk toestellen die bij Apple terug worden binnengebracht, niet altijd vanwege een defect zoals je wel eens zou denken. Soms zijn het toestellen die gewoon teruggestuurd zijn door de klant. De gereviseerde producten van Apple worden zéér streng gecontroleerd op hun werking. Op alle gereviseerde, toestellen geeft Apple 1 jaar garantie.

Bekijk onze outlet/refurbished partners

Coolblue heeft veel 2de kans Apple toestellen
Bekijk refurbished/outlet toestellen bij Apple
Outletstore Mediamarkt

Kopen = vergelijken, bekijk daarom bij al deze bovenstaande premium partners.

Welke gereviseerde toestellen verkoopt Apple?

Je vindt voornamelijk iPad’s in opruiming bij Apple. De iPad Mini, iPad Air, en iPad Pro. Daarnaast ook iPod’s en de nieuwste generatie Apple TV. Momenteel kan je er ook een groot aantal MacBooks vinden, MacBook en MacBook pro met of zonder Touch Bar. In elk geval de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en een aankoop is zeker het overwegen waard.

Klik hier voor MacBooks
Klik hier voor iPad’s
Klik hier voor de Apple TV

Apple opruiming

Coolblue Tweedekans

iPhone 8 tweedekans CoolBlueCoolblue heeft een heel groot assortiment aan Apple tweedekans producten. Dat zijn nagelnieuwe producten die om gelijk welke reden zijn teruggestuurd. Natuurlijk worden alle producten streng door Coolblue nagekeken. Sommige producten hebben lichte gebruikssporen maar dat wordt héél duidelijk door Coolblue vermeld. Producten die reeds gebruikt zijn en lichte gebruikssporen hebben krijgen een zeer aanzienlijke korting.

Ook verkrijgbaar: De iPhone 8 & iPhone 8 Plus met mooie korting als CoolBlue Tweedekans!

Het assortiment aan Apple tweedekans producten is gigantisch groot, van MacBook’s tot iPad’s over iPhone’s tot iMac’s. Zelfs Apple accessoires kan je er vinden aan gunstige prijzen. De Coolblue tweedekans shop is een absolute aanrader, ook voor andere producten trouwens! Voor Tweedekans producten geldt dezelfde garantie regeling als voor nieuwe producten, retourneren is ook volkomen gratis.

MediaMarkt Outlet Store

Ook de outlet winkel van MediaMarkt is zeker een bezoekje waard. Ook MediaMarkt plaatst regelmatig Apple producten in zijn outlet store. Zo kan je er momenteel de iPad Pro vinden. Daarnaast zijn er tal van andere merken die er aangeboden worden aan een voordelige prijs. Denk maar aan hoofdtelefoons, hoesjes voor je smartphone, luidsprekers, enz..

 

Eindereeks iPad

De 2017 iPad is onlangs vervangen door een recenter model, de 2018 iPad. Het belangrijkste verschil is dat deze iPad geen ondersteuning biedt voor de Apple Pencil. Voor het overige zijn er geen echt belangrijke verschillen. is de Apple pencil niet echt belangrijk voor jou? Dan kan je zeker dit model overwegen.

iPad
Zonder mobiel internet
32 GB
Originele Apple prijs:
€ 409
€ 339
Uitverkocht

Vanaf:
€ 339
€ 409
128 GB
Originele Apple prijs:
€ 509
Vanaf:
€ 449

Uitverkocht
Vanaf:
€ 429
€ 509
iPad
Met mobiel internet
32 GB
Originele Apple prijs:
€ 569
Vanaf
€ 489
Vanaf
€ 469
Vanaf
€ 489
€ 569
128 GB
Originele Apple prijs:
€ 669
Vanaf:
€ 569
Vanaf
€ 555
Vanaf
€ 549
€ 669

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

MacKopen.be
Logo