Waar kan je de iPhone 7 kopen in België?

iPhone 7 kopen

De iPhone 7 is 2016 geïntroduceerd door Apple. Qua design veranderde de iPhone 7 niet veel van zijn voorgangers de iPhone 6s en iPhone 6. Wat hardware betreft is de iPhone 7 dan wel weer een stuk krachtiger dan zijn voorgangers. Wil je de iPhone 7 kopen? Dan lees je hier waar dat het best kan.

Het design is zo goed als ongewijzigd maar binnenin verschilt de iPhone 7 aardig wat van zijn voorgangers. Hij is nog krachtiger, krijgt minstens 32GB aan intern geheugen mee. Heeft een nieuwe nog stevigere home knop met uiteraard Touch ID om je iPhone te ontgrendelen.

Twee modellen

Net als zijn voorgangers de iPhone 6s en de iPhone 6 is de iPhone 7 te verkrijgen in twee modellen. De kleinere iPhone 7 met een schermformaat van 4,7 inch is hij iets kleiner dan zijn grotere broer die een schermformaat heeft van 5,5 inch. Beide beschikken verder over dezelfde specificaties, ze beschikken beiden de Apple A10 chip die zorgt voor ongelooflijk snellen prestaties.

De camera van de iPhone 7 Plus beschikt over twee lenzen. Voor de iPhone 7 Plus: 12‑MP groothoek- en telelenscamera’s en voor de iPhone 7: 12‑MP camera. De batterij van de iPhone 7 Plus is groter en beschikt dus ook over een grotere autonomie.

Prijzen en beschikbaarheid

In onderstaande tabellen kan je de prijzen en beschikbaarheid vinden van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Wil je vandaag je iPhone 7 kopen? Dan raden we aan om online te bestellen bij MediaMarkt, na betaling mag je je toestel binnen de twee uur afhalen in de MediaMarkt van je keuze.

Waarom iPhone Online bestellen?

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Stuur je aankoop terug en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je via je kredietkaart (Visa/Mastercard) een aankoopbescherming.

iPhone 7
32 GB
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
128 GB
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
iPhone 7 Plus
32 GB
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
128 GB
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs

Belgische webshop= 100% Belgische webwinkel. Steun de Belgische economie!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

MacKopen.be
Logo