Apple AirPods Pro

AirPods Pro Apple

Nieuw! Apple bracht zonet nieuwe AirPods uit, de Apple AirPods Pro en jawel, met actieve noise cancelling! Wij gaven de Apple AirPods Pro een eerste review.
De AirPods Pro beschikken over actieve ruisonderdrukking, dit wil zeggen dat je zo goed als alle geluid in je omgeving kan wegfilteren. Zo kan je ongestoord naar je favoriete muziek luisteren. Samen met de noise cancelling bevatten de AirPods Pro de optie om er nét voor te zorgen dat je de omgevingsgeluiden zelfs beter kan horen, dit is de zogeheten “transparantiemodus”.

Apple AirPods Pro kopen

Waar de Apple AirPods pro kopen? Bij onderstaande webwinkels ga je deze vinden. Ze zijn niet altijd op voorraad, dus wees snel!

AirPods pro
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad

Apple Airpods Pro Batterijduur

Door de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur aan batterijduur zodat je de hele dag gebruik kan maken van de jouw AirPods Pro. Hoe ziet dat nu echt in elkaar met die batterijduur en de oplaadcase?
Je kan je AirPods Pro 4,5uur gebruiken om muziek te beluisteren na één keer opladen. (Zelfs tot 5 uur als je de actieve ruisonderdrukking en Transparantie-modus uitgeschakeld) En door het snelladen systeem kan je zelfs na 5 minuten laden al 1 uur muziek beluisteren.
Telefoneren kan je in één laadbeurt tot 3,5 uur. Opladen kan je draadloos met een QI-lader of met een lightning connector.

Apple AirPods Pro

Wat is Actieve noise cancelling of actieve ruisonderdrukking

De AirPods Pro beschikken over een actieve ruisonderdrukking. Dat wil zeggen dat de ingebouwde microfoon de exteren geluiden aan de buitenkant opvangt en vooraleer je deze zelf kan horen wordt dit extern geluid geblokkeerd door de AirPods Pro doormiddel van een soort antigeluid, dit hoor je zelf niet maar zorgt er wel voor dat je de externe geluiden niet of minder hoorbaar zijn. Deze ruisonderdruking wordt door de Apple AirPods Pro tot 200 keer pér seconde aangepast voor een optimale muziek en luisterervaring.

AirPods Pro met ruisdonderdrukking

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

 

Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo