ExpiredApple deal van de week: 2017 iPad 9,7inch 128GB met geschenkkaart van € 75

Apple deal van de week: 2017 iPad 9,7inch 128GB met geschenkkaart van € 75

Apple iPad 2017 | Wifi | 128 GB | Grijs - Zilver - Goud

SaveSavedRemoved 0

In deze nieuwe rubriek gaan we elke week een Apple deal van de week plaatsen. Wekelijks een leuke deal op Apple producten, van iMacs tot MacBook’s, over Apple TV’s en iPads of iPhone’s. Wekelijks zoeken we de leukste en beste korting op. Deze uitzonderlijke kortingen krijgen dan de stempel “Apple deal van de week” 

We starten meteen met een leuke deal op de laatste nieuwe iPad. De 9,7 iPad inch iPad met 128GB krijgt niet alleen een leuke korting van € 10 op de normale prijs van Apple, € 499 ipv € 509. Mediamarkt geeft er je nog eens een geschenkkaart bovenop van € 75. Ideaal om te gebruiken bij de kerstaankopen of om te zelf te geven aan iemand als kerstcadeau.

De laatste nieuwe iPad

De iPad in aanbieding is het laatste nieuwe model iPad. Deze iPad beschikt onder andere over een Retina scherm, Touch ID, Siri, 3D Touch, snelle Wifi 8MP camera achteren en een FaceTime camera vooraan. De actie geldt op alle kleuren iPad: Grijs, Zilver en Goud. Met 128GB aan opslagruimte heb je ruim voldoende en ben je klaar voor de toekomst.

Bij Mediamarkt kan je er voor kiezen om je toestel thuis te laten leveren of om je toestel binnen het half uur na je online bestelling je toestel af te halen. Die laatste optie is de beste optie, zo ben je zeker van je toestel. De voorraad in de winkel kan heel snel uitverkocht zijn.

Wees dus snel en geniet van deze actie, een 2017 iPad 128GB voor € 499 + geschenkkaart van € 75.

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple week deals: 

2017 iPad 9,7inch 128GB met Geschenkkaart twv € 75
Apple iPad 2017 | Wifi | 128 GB | Grijs - Zilver - Goud
499 509
Apple deal van de week: 2017 iPad 9,7inch 128GB met geschenkkaart van € 75

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple deal van de week: 2017 iPad 9,7inch 128GB met geschenkkaart van € 75
Apple deal van de week: 2017 iPad 9,7inch 128GB met geschenkkaart van € 75
499 509

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

6 Comments
 1. wat is een IMAC einde 2009 nog waar.dus wat kan ik er nog voor krijgen.

  • Hoi Jean,

   Afhankelijk van het model waar het over gaat is de waarde ongeveer € 250 a € 300. Veel hangt ook af van de staat van het toestel.

   Groeten,
   Nico

 2. Betreft uw Apple deal op uw website. De geschenkkaart bij mediamarkt mag je eigenlijk niet van de verkoopprijs van de iPad aftrekken. Die geschenkkaart is geldig voor de volgende aankoop en kan niet als kassakorting op de iPad gebruikt worden. Dus het blijft 499€ voor de iPad (geen 509€) aan de kassa. En je krijgt een waardebon voor uw volgende aankoop.

  • Hoi Tom,

   Ik heb het aangepast om verwarring te voorkomen.

   • Hey Nico. Ja voor mij was het echt duidelijk maar ik zou niet willen dat je morgen boze reacties zou krijgen. Mensen staren zich soms blind zonder de voorwaarden te lezen. Top website trouwens! Misschien ook eens een topic aanmaken voor bevindingen van eigenaars van de nieuwste Apple toestellen? Mss handigheidje voor twijfelaars of nieuwkomers. ?

    • Hoi Tom,

     Bedankt voor het compliment, het is fijn te weten dat je werk geapprecieerd wordt. De reviews door bezoekers staat zeker in de planning en is achter de schermen reeds voorzien. Het vraagt wel tijd om alles klaar te krijgen. Ik breid de site rustig verder uit. In de loop van het voorjaar 2018 ga ik starten met andere Apple producten toe te voegen. Ook dit hier de “Apple deal van de week” gaat, indien mogelijk, een wekelijkse nieuwigheid worden :-)

Leave a reply

MacKopen.be
Logo