ExpiredApple promotie van de week: Apple AirPods

Apple promotie van de week: Apple AirPods
€ 155 € 179 Bekijk aanbod

Draadloze Apple AirPods

SaveSavedRemoved 0

Voor wie nog opzoek is naar een leuk cadeau voor de feestdagen hebben we een leuke Apple deal van de week. De Apple AirPods zijn in promotie en krijgen een mooie korting mee. Met recht en rede onze Apple deal van de week!

De AirPods zijn draadloze in-ear oortjes van Apple en volgens vele het beste product dat Apple in jaren heeft uitgebracht. Ook ondergetekende kan het bevestigen, sinds iets meer dan een maand gebruik ik de Apple AirPods dagelijks. Ze zijn klein, handig en bieden een ongezien gebruiksgemak. Deze kleine oortjes van Apple zijn eens ze je hebt echt onmisbaar.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van deze Airpods is echt ongezien. Haal je 1 oortje uit dan pauzeert de muziek of je youtube filmpje automatisch. Een functie die trouwens werkt op zowel iOS toestellen als op je Mac. Wisselen tussen Mac en iPhone of iPad gebeurt trouwens in 1 simpele klik. Van gebruiksgemak gesproken! Het spreekt voor zich dat je met deze AirPods ook kan bellen, ze beschikken over over een ingebouwde microfoon. Ze zijn dus ook perfect geschikt om te Facetimen of om te Skypen.

Nog een groot voordeel is de batterij, de oortjes zelf kunnen makkelijk 5 uur aan een stuk muziek afspelen. De case is dan weer goed voor 24 uur luistertijd en laadt je oortjes in no-time weer op. 15 minuten opladen is goed voor 3 uur luistertijd. Maar wat geeft dat in de praktijk? Simpel, wanneer je case volgeladen is en je pendelt elke dag 2 uur, dan kan je makkelijk een weer doorkomen met 1 oplaadbeurt.

Velen stellen de vraag op ze goed zitten. Persoonlijk heb ik zelf van die vervelende oren waar in-ear oortjes nooit echt goed zitten. Met deze AirPods heb ik dat probleem vreemd genoeg niet. Ze zitten prima, zelfs bij het sporten!

Geluidskwaliteit

Ook op gebied van geluidskwaliteit scoren deze AirPods heel erg goed. Ze klinken zeer goed voor kleine in-ear oortjes te zijn. Voldoende bass, goede diepgang niet te schraal en scherp. Een echte audiofiel zal sowieso geen in-ear oortjes kopen maar voor de kritische doorsnee gebruiker zijn deze AirPods uiterst geschikt.

Op de hoogte blijven van toekomstige Apple Deals?

Apple AirPods
Draadloze Apple AirPods
€ 155 € 179
Apple promotie van de week: Apple AirPods

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: Apple AirPods
Apple promotie van de week: Apple AirPods
€ 155 € 179

Tags:

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo