ExpiredApple promotie van de week: MacBook Air 128GB

Apple promotie van de week: MacBook Air 128GB
€ 899 € 1099 Bekijk aanbod

Apple 2017 MacBook Air | 128 GB | Zilver

SaveSavedRemoved 0

Het is een tijdje geleden dat we nog eens konden uitpakken met een Apple promo van de week. Deze week is het eindelijk weer zo ver. Een Apple product een ganse week lang te koop met een mooie korting. Deze week: 13 inch MacBook Air voor slechts € 899.

Wist je trouwens dat de MacBook Air dit jaar 10 kaarsjes uitblaast? Ja hoor, 10 jaar na zijn lancering is de MacBook Air nog steeds de referentie als het gaat om ultra draagbare laptops. Dit 2017 model is daar geen uitzondering op! Een batterijduur van maar liefst 12 uur, een laag gewicht en dankzij zijn Intel i5 processor bijzonder krachtig.

Klein maar krachtig

Deze kleine, 13 inch, MacBook Air is ondanks zijn formaat behoorlijk krachtig, dat mede door zijn besturingssysteem MacOS. Je kan er zo goed als alles mee doen, van surfen, tot tekstverwerking, zelfs beeldbewerking en videobewerking is mogelijk. Voor dat laatste is er voor echte professionele gebruikers natuurlijk de MacBook Pro. Maar occasioneel een video bewerken? He kan zeker en vast met de Macbook AIr. Hij is echt niet voor niets zeer geliefd.

Een ganse dag opstap met je MacBook Air zonder je lader mee te neme, het kan dankzij zijn batterijduur van meer dan 12 uur. Wist je dat Apple 12 uur aangeeft als batterijduur, maar onafhankelijke tests 13 uur halen!

Tijdelijke prijsdaling

Deze kleine krachtpatser is nu tijdelijk in prijs verlaagd en daardoor onze “Apple deal van de week”. Je betaalt momenteel slechts € 899 bij CoolBlue ipv de officiële Apple prijs van € 1099.

EXTRA TIP: vind je 128GB aan opslagruimte te weinig? Dan is het aan te raden om de 256GB versie te kopen. Ook deze staat aardig afgeprijsd, € 1299 ipv € 1349 bij Coolblue! Prijzen vergelijken met andere retailers kan hier.

Mis geen enkele Apple promotie meer: 

MacBook Air 128GB Zilver
Apple 2017 MacBook Air | 128 GB | Zilver
€ 899 € 1099
Apple promotie van de week: MacBook Air 128GB

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: MacBook Air 128GB
Apple promotie van de week: MacBook Air 128GB
€ 899 € 1099

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

2 Comments
  1. Ik heb interesse voor een Mac book pro minimum 8Gb en 256Gb super SSD uitgerust met touch bar met de snelste i5 en een retina scherm. Wat is de prijs hoeveel kosten de nodige adapters om met wat oudere systemen te kunnen werken!

  2. Hoi,

    Je hebt al een MacBook Pro met retina scherm en 256GB SSD voor € 1899. Een overzicht van de prijzen van de MacBook Pro vind je hier: https://www.mackopen.be/goedkope-macbook-pro/

    Qua adapters kan ik je deze Hyper USB-C Adapter ten zeerste aanraden, hij past perfect op een MacBook Pro en bevat de meest benodigde adapters in 1 blokje: https://bit.ly/2GbsIMm

Leave a reply

MacKopen.be
Logo