ExpiredApple promotie van de week: 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar

Apple promotie van de week: 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar
€ 1899 € 1999 Bekijk Aanbod

Apple 2017 MacBook Pro | 256GB SSD | Touch Bar | 8 GB Ram

SaveSavedRemoved 0

Elke week ga ik opzoek naar de beste Apple promotie. En ook deze week heb ik weer een toppertje gevonden voor jullie. De Apple promo van deze week is de 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar (model 2017) nu voor € 1899 ipv € 1999.

Deze MacBook Pro is het instapmodel MacBook Pro met Touch Bar. Al is instapmodel een beetje misplaatst, hij is krachtig en supersnel. Daarnaast is hij denkzij zijn ideale afmeting van 13 inch en zijn laag gewicht zeer geschikt om onderweg te gebruiken. Met zijn batterijduur van 10 uur kan je makkelijk zonder lader op stap gaan.

Qua prestaties kan hij rekenen op een 3,1 GHz dual core Intel Core i5 Kaby Lake processor. PCIe SSD, je SSD opslag is dus nog sneller dan klassieke SSD. Deze MacBook Pro is uitgerust met 4 USB-C poorten, dit heeft als voordeel dat je razendsnel data kan overzetten. Of beter nog, een extra 4K scherm kan aansluiten op je MacBook Pro. Dit is dus het nieuwste model MacBook Pro uit 2017.

Touch Bar met Touch ID

Maar wat het meest opvalt aan deze MacBook Pro is natuurlijk de Touch Bar. Is die Touch Bar nu een gimmick of een handige tool? Ikzelf gebruik nu een 6 tal maand deze MacBook Pro met Touch Bar en geloof me de touch Bar is heel erg handig. Al hangt het er vaak ook vanaf wat app ontwikkelaars ermee doen. Maar het handigst is Touch ID, deze vingerafdruk lezer werkt even snel en even precies zoals we dat gewoon zijn op de iPhone. Aangezien we in België nog niet over Apple Pay is Touch ID hier vooral handig om je MacBook Pro te ontgrendelen of wanneer je je wachtwoord moet ingeven.

De Touch Bar met rechts Touch ID sensor

Twijfel je of je een Mac zou kopen? Hier lees je mijn 10 redenen waarom je een Mac zou moeten kopen.

Benieuwd naar de volgende Apple promoties van de week? Schrijf je dan hier in:

13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar
Apple 2017 MacBook Pro | 256GB SSD | Touch Bar | 8 GB Ram
€ 1899 € 1999
Apple promotie van de week: 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar
Apple promotie van de week: 13 inch 256GB MacBook Pro met Touch Bar
€ 1899 € 1999

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo