ExpiredApple promotie van de week: Apple Watch Series 2 42mm Zilver

Apple promotie van de week: Apple Watch Series 2 42mm Zilver
€ 319 € 349 Bekijk aanbod

Apple Watch Series 2 | 42mm | Zilver | Aluminium

SaveSavedRemoved 0

Een nieuwe week een nieuwe Apple promo van de week. Deze week zijn we iets later met de Apple promo van de week en daar hebben de Solden uiteraard alles mee te maken. Deze week: Apple Watch Series 2 43mm Zilver.

De solden zijn gestart, daardoor hebben we gewacht tot aan de start van de solden om een Apple promo van de week te selecteren. We zijn dus iets later, maar niet getreurd we hebben weer een leuke deal voor jou!

Deze Apple Watch is voor het eerst geïntroduceerd op 7 september 2016. En is zo goed als identiek aan de huidige Series 3. Het enige verschil in dit model is dat er geen hoogtemeter aanwezig is. Hij beschikt dus ook over een ingebouwde GPS en is ook waterbestendig. Dat alles zorgt er dus voor dat deze Apple Watch een ideale keuze is.

Aluminium Apple Watch

Apple watch promoDeze Apple Watch heeft een aluminium behuizing, dat maakt hem vederlicht. Hij is ook te verkrijgen in een RVS roestvrij staal behuizing, momenteel staat deze ook in promotie. Voordeel van de RVS uitvoering is dat deze kras bestendiger is. Verder beschikt hij intern over een Apple S2 dual core processor. 8GB intern geheugen, ingebouwde GPS en is hij waterdicht tot 50 meter diep.

Twijfel je over een Apple Watch, dan is deze Apple Watch de ideale keuze. Hij verschilt amper van de huidige Series 3 en je bespaart er een flink wat geld op. Aangezien de voorraad zeer beperkt is is de kans groot dat deze Apple Watch in geen tijd is uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap.

Apple Watch Series 2 42mm Zilver
Apple Watch Series 2 | 42mm | Zilver | Aluminium
€ 319 € 349
Apple promotie van de week: Apple Watch Series 2 42mm Zilver

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple week promoties:

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: Apple Watch Series 2 42mm Zilver
Apple promotie van de week: Apple Watch Series 2 42mm Zilver
€ 319 € 349

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo