Waar de Apple Watch Series 5 kopen in België?

Waar de Apple Watch Series 5 kopen in België?

Wil je de Apple Watch Series 5 kopen, dan zal je zeker na de lancering even moeten zoeken. Om je zoektocht te vereenvoudigen houden we op deze pagina de voorraad bij van de Apple Watch Series 5.

Bekijk voorraad en prijzen Apple watch series 5

Apple Watch 5
40mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
44mm
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad

De Apple Watch Series 5 werd samen met de iPhone 11 en deiPhone 11 Pro voorgesteld. De Apple Watch 5 wordt officieel verkocht vanaf 20/9/2019. De kans is echter heel erg groot dat hij niet vanaf die datum meteen beschikbaar zal zijn. Wie nu een Apple Watch besteld bij Apple moet ongeveer een maand wachten voor hij wordt geleverd.

De Apple Watch Series 5 variant met 4G is in België niet verkrijgbaar. Het momenteel ook niet duidelijk of deze in de toekomst beschikbaar zal komen in België.

Apple Watch Series 5 kopen

De Apple Watch Series 5 wordt verkocht in alle vooraanstaande webshops. MacKopen.be houdt de voorraad van de beste online webshops bij. Van zodra we ergens voorraad spotten passen we onderstaande tabel aan. Het kan echter even duren voor we voorraad gaan spotten, de meeste webshops verwachten weinig voorraad. Je kan eventueel overwegen een Apple Watch te reserveren waar dat mogelijk is.   Bij Coolblue is het niet mogelijk te reserveren.

Heb jij een toestel kunnen kopen? Laat het dan gerust weten in de reacties en deel je ervaring met andere bezoekers .  Spot je een voorraad voor dat wij die gespot hebben? Laat het ons weten via onze contact pagina.

Hoe op de hoogte blijven van de voorraad? Volg ons dan op Facebook of Twitter. Ook kan je je abonneren op onze push meldingen (klik op de rode bol links).

Bekijk prijzen

Wat is er allemaal nieuw aan Apple Watch 5?

Retina Display, dat altijd aanstaat, hierdoor kan je steeds de wijzerplaat zien. Desondanks dat het scherm altijd op een “low energy” manier aanstaat, gaat dit niet ten koste van de batterij. De Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in Titanium en in een mooi witte Keramiek. Deze watch heeft ook een build-in kompas en in geval van nood kan je er ook de hulpdiensten mee bereiken. Al zijn we van dit laatste nog niet zeker dat het met alle versies kan. De geluidsapp beschermt vanaf nu ook je gehoor, deze geeft aan als er teveel decibels om je heen zijn. O ja, en de horloge kan jou ook vertellen hoe laat het is :)

Apple watch Series 5

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo