Momenteel grote prijsverschillen op MacBook’s

Nieuwe MacBook 2015

OPGELET: Deze actie is afgelopen! Je kan een kijkje nemen op onze blog om te weten of er andere actuele promotie’s zijn. Of de tabellen bekijken met de actuele prijzen van iMac’s, MacBook Pro’s of MacBook Air’s.

Vorige week maandag presenteerde Apple de nieuwe Apple Watch en de nieuwe bloedmooie MacBook. Wat Apple er niet bij vertelde is dat ze tegelijkertijd de prijzen aanpaste in Europa, oorzaak: een sterke dollar. 

Heel wat online shops volgden de prijswijzigingen meteen mee, anderen niet. Daarnaast heeft Apple enkele kleine upgrades doorgevoerd bij de 13 inch MacBook Pro Retina, ze krijgen een snellere processor en de gloednieuwe Force Touch-trackpad. Het nieuwe model is op dit moment online enkel te verkrijgen in de Online Apple Store.

De “oudere” modellen zijn nog te verkrijgen in enkele webshops. Het goede nieuws is echter dat sommige webshops de prijswijzigingen nog niet hebben doorgevoerd. Hierdoor kan je op de 13 inch MacBook Pro Retina enorme prijsverschillen optekenen in de Belgische webshops tot maar liefst € 170!

Prijsverschillen op de 15 inch MacBook Pro Retina

Nog meer goed nieuws, in tegenstelling tot zijn kleinere broer heeft de 15 inch MacBook Pro Retina geen upgrade gekregen. Echter wel een Upgrade in prijs bij Apple. Ook hier volgen enkele webshops de prijsaanpassing nog niet. Snel zijn is dus de boodschap, hier kunnen we prijsverschillen optekenen (in vergelijking met de officiële Apple Store) van maar liefst € 270. Snel zijn is echter de boodschap, waarschijnlijk zijn deze prijsverschillen van zeer korte duur.

Een overzicht van alle prijzen en beschikbaarheden vind je zoals altijd bij onze MacBook Pro prijsvergelijkingen.

OPGELET: Deze actie is afgelopen! Je kan een kijkje nemen op onze blog om te weten of er andere actuele promotie’s zijn. Of de tabellen bekijken met de actuele prijzen van iMac’s, MacBook Pro’s of MacBook Air’s.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo