Waar kan je de iPhone X kopen in België?

Waar kan je de iPhone X kopen in België? En waar is de iPhone X op voorraad? De iPhone X kan in België gereserveerd worden bij Apple vanaf 27 oktober en wordt verkocht in andere webshops vanaf 3 november. Net zoals voor de iPhone 8 houden we voor de iPhone X de voorraden bij. Ook lees je op deze pagina waar je een pre-order kan plaatsen voor de iPhone X.

De iPhone X (spreek uit iPhone ten) kan pas gereserveerd worden bij Apple vanaf 27 oktober 2017 om 09h01 en wordt ten vroegste geleverd vanaf 3 november 2017. Op die dag start ook de officiële verkoop van de iPhone X bij de andere webshops.

Sommige webshops zullen vroeger starten met het aanvaarden van reservaties, anderen dan weer niet. Verwacht wordt dat de voorraad iPhone X zeer gering zal zijn door de grote vraag er naar. In de tabellen onderaan deze pagina kan je zien waar je al kan reserveren en waar niet. Vanaf 3 november houden we de voorraad bij en kan je lezen in de tabellen waar er voorraad is van de iPhone X.

iPhone X reserveren?

iPhone X voorraad BelgiëIs het een goed idee de iPhone X nu al te gaan reserveren? Sommige webshops, zoals CoolBlue, hebben besloten geen reservaties te aanvaarden voor de iPhone X. Door de enorme vraag naar de iPhone X is het dan ook moeilijk te zeggen wat het best is, reserveren of afwachten tot er voorraad is. Ons advies is niet te reserveren en deze pagina goed in de gaten te houden om zo op de hoogte te zijn van eventuele voorraden. Voorgaande jaren is gebleken dat dit de snelste manier is.

Hoe kan ik de iPhone X het snelst hebben?

De beste manier is natuurlijk deze pagina te volgen. Dat kan op verschillende manieren, het snelste ben je op de hoogte via Twitter, op Facebook plaatsen we ook dagelijks updates, hou er wel rekening mee dat je op Facebook niet altijd meteen updates doorkrijgt. Gebruik je Google Chrome, Safari, of Firefox? Dan kan je je ook abonneren onze push notificaties, dan krijg je een melding op je computer wanneer er een aanpassing is gebeurd.

In onderstaande tabel een handig overzicht van waar de iPhone X beschikbaar* is. Voor de Online Apple Store vermelden we de vermoedelijke levertijd.

Liever een iPhone 8? Lees hier de voorraad van de iPhone 8.

iPhone X

iPhone X
64 GB€ 1159
Nog geen info
€ 1159
Nog geen info
€ 1159
Geen reservaties
€ 1159
Nog geen info
€ 1159
Nog geen info
€ 1159
Geen info
€ 1159
Reserveren
vanaf 31/10
256 GB€ 1329
Nog geen info
€ 1329
Nog geen info
€ 1329
Geen reservaties
€ 1329
Nog geen info
€ 1329
Nog geen info
€ 1329
Geen info
€ 1329
Reserveren
vanaf 31/10
Nico

Nico is de bezieler en beheerder van deze website. Naast MacKopen.be beheert hij ook de websites iPhone Kopen België en De Beste Laptop

Geen reacties

Stel ons je vraag, geef ons je mening: