iPhone 11, waar kopen in België?

iPhone 11 en de en iPhone 11 PRO kopen in België? Zoals elk jaar houden we de voorraad bij van diverse webshops die de nieuwe iPhone 11 en de iPhone 11 PRO verkopen. De nieuwe nieuwe iPhone 11 is officieel verkrijgbaar vanaf 20 september 2019

Ga direct naar prijzen en voorraad iPhone 11

iPhone 11 voorraad in België

iPhone 11
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
iPhone 11 PRO
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
iPhone 11 PRO MAX
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
Bekijk voorraad
De iPhone 11, uitgesproken als iPhone 10 S, kan gereserveerd worden bij Apple vanaf 13/9/2019. Hij wordt je dan geleverd vanaf 20/9/2019, dat natuurlijk indien je geluk hebt en er héél snel bij kon zijn. Wie bestelt bij Apple is dus niet zeker van de datum waarop het toestel zal geleverd worden. Je krijgt bij het plaatsen van je bestelling wel een indicatie wanneer je je ongeveer mag verwachten, daarom raden we je ook de Belgische webshops in het oog te houden en deze daar te kopen.

Andere webshops zullen starten met de verkoop van de iPhone 11 en de iPhone 11 PRO vanaf 20/9/2019. Afhankelijk van de voorraad die de webshops hebben, volgt de levering meestal de dag erop. Of op de eerst volgende werkdag. Sommige webshops werken ook met reservaties.

iPhone 11 reserveren?

In sommige webshops kan je dus de iPhone 11 reserveren. Bij reservaties heb je niet altijd de garantie dat je je iPhone meteen op de dag van de lancering zal ontvangen. De meeste webshops werken hun reservatie lijst netjes af en anderen houden steeds een deel van de ontvangen iPhone’s voor losse verkoop.

Sommige webshops zoals Coolblue werken niet met reservaties. Zodra er voorraad is plaatsen ze die voorraad online, je leest hier dan ook meteen wanneer Coolblue voorraad heeft. Hou deze pagina goed in het oog!

Hoe kan ik de iPhone 11 het snelst kopen?

Zoals elk jaar houden we op deze pagina bij waar er voorraad is van de nieuwe iPhone. Van zodra we ergens voorraad spotten passen we onderstaande tabellen aan. Daarnaast sturen we dan via Facebook, Twitter en met push berichten een melding uit dat er ergens voorraad is. Twijfels? Bekijk gerust onze Facebook pagina en lees de vele reviews die we mochten ontvangen van tevreden bezoekers.

Apple iPhone 11

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Tags:

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo