Waar kan je de iPhone 6s kopen in België

iPhone 6S kopen in België

Wie opzoek is naar een degelijke iPhone maar niet bereid is zoveel te betalen als voor de iPhone 7 kan met een gerust hart een iPhone 6s kopen. Zeer snel, degelijk, en heeft de meest recent ontwikkelde technologieën van Apple aan boord.

De iPhone 6s was de opvolger van de iPhone 6. Hij is dus net zoals de iPhone 6 te verkrijgen in twee formaten. Het normale formaat met een scherm van 4,7 inch en de grotere iPhone 6s Plus met een scherm van 5,5 inch. De iPhone 6s is de eerste iPhone die gebruik maakt van 3D touch.

3D Touch

3D touch is een technologie die Apple gebruikt om je iPhone resvponsiever te maken op de instructies die je geeft op je scherm. Het scherm is druk gevoelig waardoor je naarmate je harder of zachter drukt op het scherm je een menu ziet tevoorschijn komen. “Peek & Pop” noemt Apple het. Nieuw is ook dat je iPhone doormiddel van een trilling feedback geeft. 3D touch is dus de combinatie van een drukgevoelig scherm en de feedback die je iPhone geeft doormiddel van een tril mechanisme. Dit alles is heel subtiel, wat het zeer aangenaam maakt in gebruik.

iPhone 6s kopen

Uitmuntende camera

De Camera van de iPhone 6s is van uitmuntende kwaliteit. Deze beschikt over de iSight 12MP camera die zelfs in staat is om 4K video te filmen. Ook de facetime camera (selfie camera) is nu een facetime HD 5MP. Een selfie nemen in een slecht belichte omgeving? Geen probleem, de iPhone 6s zal zijn scherm als flits gebruiken. Zoals je kan lezen, de iPhone 6s beschikt over alles om een uitmuntende smartphone te zijn, zonder het hoge prijskaartje.

iPhone 6s kopen in België

In onderstaande tabellen kan je de prijzen en beschikbaarheid vinden van de iPhone 6s. Wil je je toestel vandaag nog? Dan raden we aan om online te bestellen bij MediaMarkt, na betaling mag je je toestel binnen de twee uur afhalen in de MediaMarkt van je keuze. Bij Coolblue kan je dan weer kiezen voor een levering aan huis op de dag zelf. Coolblue is de enige webshop die ook levert op zondag.

Waarom je iPhone Online bestellen?

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Stuur je aankoop terug en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je door je aankoop met kredietkaart (Visa/Mastercard) van een aankoopbescherming.

 

Prijs iPhone 6s

iPhone 6s
32 GB / 128GB
€ 403,99
Levering ook
op zaterdag
Vanaf € 399
Levering
volgende dag,
ook op zondag
MacKopen.be
Logo