Expired[Terug beschikbaar] Apple promotie van de week: Apple iPhone 7 256GB

[Terug beschikbaar] Apple promotie van de week: Apple iPhone 7 256GB
€ 729 € 989 Klik voor meer info

Apple iPhone 7 | 256 GB | Rood

SaveSavedRemoved 0

 

Update - 2017.12.29De iPhone 7 256GB Rood is terug beschikbaar!

Een nieuwe week en dus ook een nieuwe Apple promotie van de week, ook op kerst. Natuurlijk wensen we jullie eerst en vooral een vrolijk kerstfeest! Deze week niet zomaar een Apple promo, de iPhone 7 met 256GB opslag voor de ongelooflijke prijs van € 729!

iPhone 7 promoDe iPhone 7 is in 2016 geïntroduceerd door Apple. Qua design veranderde de iPhone 7 niet veel van zijn voorgangers de iPhone 6s en iPhone 6. Wat hardware betreft is de iPhone 7 dan wel weer een stuk krachtiger dan zijn voorgangers. Het design is zo goed als ongewijzigd maar binnenin verschilt de iPhone 7 aardig wat van zijn voorgangers. Hij is nog krachtiger, de iPhone 7 beschikt over een stevige homeknop met Touch ID.

iPhone 7 Promo

In deze promotie bieden we de iPhone 7 256GB Rood aan voor de onwaarschijnlijke prijs van € 729, de originele Apple verkoopprijs is € 989! Dit is sowieso een super aanbieding, je hoeft nooit te vrezen voor een tekort aan opslagruimte. Wie de prijzen wenst te vergelijken met andere iPhone 7 modellen kan hier iPhone 7 prijzen vergelijken. Op 21 maart 2017 introduceerde Apple deze (PRODUCT)RED Special Edition, een gelimiteerde editie van de iPhone 7.

Deze iPhone 7 promo is de ideale keuze voor diegene die een iPhone willen met veel opslagcapaciteit maar niet bereid zijn de hoge prijs te betalen die meestal gepaard gaat met een hoge opslagcapaciteit. Aangezien dit een beperkte uitgave is van de iPhone 7 is de voorraad zeer beperkt. Net zoals de Airpods van vorige week is de kans dus groot dat de voorraad snel is uitgeput, niet aarzelen is dus de boodschap!

Apple iPhone 7 256GB
Apple iPhone 7 | 256 GB | Rood
€ 729 € 989
[Terug beschikbaar] Apple promotie van de week: Apple iPhone 7 256GB

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple week promoties:

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

[Terug beschikbaar] Apple promotie van de week: Apple iPhone 7 256GB
[Terug beschikbaar] Apple promotie van de week: Apple iPhone 7 256GB
€ 729 € 989

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo