Apple lanceert nieuwe 2018 iPad aan verlaagde prijs

2018 iPad

Apple heeft tijdens een keynote de nieuwe 2018 iPad voorgesteld. Apple veranderde weinig aan zijn succesformule, de iPad is nog steeds 9,7 inch groot. De nieuwe iPad is voorgesteld tijdens een keynote die vooral was gericht aan het onderwijs. 

Zoals gezegd is er niet zo heel veel veranderd aan de nieuwe iPad, toch zijn er enkele belangrijke toevoegingen gebeurd. Belangrijkste punt is de ondersteuning voor de Apple Pencil. De schrijfpen die we kennen van de iPad Pro is nu dus ook geschikt voor de iPad. Hiermee wil Apple de creativiteit stimuleren, vooral bij studenten dan. Andere verandering is de chip, de iPad beschikt nu over een A10 Fusion chip. Deze chip kennen we van de iPhone 7.

iPad 2018 Prijs

Er was nog meer goed nieuws. De iPad is zowaar in prijs verlaagd! De nieuwe 2018 iPad is in België te koop vanaf € 359. Ter vergelijking: de 2017 iPad was te koop voor € 409. Het meest recente iPad model is dus goedkoper en sneller. Voor € 359 krijg je een iPad met WiFi en 32GB aan opslag. Een model met 4G is er vanaf € 489. Wie er graag een Apple Pencil bij wenst betaald hiervoor € 99 extra, ook de prijs van de Apple Pencil is trouwens verlaagd.

Voorlopig is de nieuwe iPad enkel bij Apple verkrijgbaar. Wie deze week besteld krijgt de zijn iPad volgende week toegestuurd. Andere leveranciers zullen zoals Coolblue zullen in de loop van deze of volgende week starten met de verkoop van de iPad.

Zoals steeds mag je van ons verwachten dat we de prijzen nauw zullen opvolgen. Ook de prijs van de 2017 iPad zal vermoedelijk gaan dalen, de prijs van de vorige generatie kan je volgen op onze Apple outlet pagina. Wens je de prijzen te vergelijken van andere iPad’s? Dan kan je terech op onze iPad kopen pagina.

2019 iPad prijzen

iPad
Zonder mobiel internet
32 GB
Vanaf:
€ 389
Vanaf:
€ 389
Vanaf:
€ 389
128 GB
Vanaf:
€ 489
Vanaf:
€ 489
Vanaf:
€ 489
iPad
Met mobiel internet
32 GB
Vanaf
€ 529
Vanaf
€ 529
Vanaf
€ 529
128 GB
Vanaf
€ 629
Vanaf
€ 629
Vanaf:
€ 629

 

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo