ExpiredApple promotie van de week: iPhone 7 32GB

Apple promotie van de week: iPhone 7 32GB
€ 575 € 639 Bekijk aanbod

Apple iPhone 7 | 32 GB | Spacegrijs - Zilver - Goud - Roségoud

SaveSavedRemoved 0

Vorige week hadden we nog een leuke promotie op de 256GB iPhone 7, deze week is het de beurt aan de 32GB iPhone 7. Deze keer in Spacegrijs, zilver, goud en Roségoud.

De in 2016 gelanceerde iPhone 7 is nog steeds een heel populair model. Prijs kwaliteit gezien een zeer goed toestel, deze promotie is dan ook een heel goede deal.

Waarom een iPhone 7 kopen een goed idee is

iPhone 7 promoQua design veranderde de iPhone 7 niet veel van zijn voorgangers de iPhone 6s en iPhone 6. Wat hardware betreft is de iPhone 7 dan wel weer een stuk krachtiger dan zijn voorgangers. Hij is nog krachtiger door zijn A10 Fusion chip en de iPhone 7 beschikt over een stevige homeknop met Touch ID.

Ook wat software betreft ben je veilig. Deze iPhone draait zonder enige moeite de laatst iOS versie en is ook op dat gebied klaar voor de toekomst.

Met de iPhone 7 heb je dus zeker nog jaren plezier en ben je helemaal klaar voor de toekomst. Je betaald een pak minder dan de iPhone 8 en met deze promotie bespaar je nog wat meer..

iPhone 7 Promo

In deze promotie bieden we de iPhone 7 32GB aan voor de mooie prijs van € 575, de originele Apple verkoopprijs is momenteel € 639.

Mis geen enkele Apple promotie: 

Apple iPhone 7 32 GB
Apple iPhone 7 | 32 GB | Spacegrijs - Zilver - Goud - Roségoud
€ 575 € 639
Apple promotie van de week: iPhone 7 32GB

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: iPhone 7 32GB
Apple promotie van de week: iPhone 7 32GB
€ 575 € 639

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo