ExpiredApple promotie van de week: Apple iPhone 8 64GB

Apple promotie van de week: Apple iPhone 8 64GB
€ 749 € 809 Bekijk aanbod

Apple iPhone 8 | 64 GB | Grijs - Zilver - Goud

SaveSavedRemoved 0

Een nieuwe week en dus een nieuwe Apple deal van de week! Deze week hebben we alweer een leuke promotie gespot, deze keer krijg je korting op de iPhone 8 64 GB Grijs, zilver en goud. Wil je al langer een iPhone 8 kopen? Dan is het nu het ideale moment!

De iPhone 8 werd in september van 2017 gelanceerd hij is dus naast de iPhone X het meest recente iPhone model. Uiterlijk zijn er maar weinig verschillen met zijn voorgangers de iPhone 7 en de iPhone 6(s) maar intern zijn er héél wat verschillen in technologie en prestaties. Met de iPhone X zijn de verschillen dan weer kleiner. Natuurlijk moet je het doen zonder gezichtsherkenning (Face ID). Maar daar staat tegenover dat je wel kan blijven gebruik maken van de homeknop en Touch ID. De iPhone 8 beschikt verder over de zeer krachtige A11 Bionic processor, deze is 30% sneller dan zijn voorganger en grafisch zelfs 50% sneller! Dezelfde chip vind je ook in de iPhone X.

iPhone 8 promotie

iPhone 8 promoIn deze promotie bieden we jou dus de iPhone 8 64 GB aan, in grijs, zilver en goud. De eerste voorraad bij Bol.com is reeds uitverkocht, gelukkig kunnen we ook bij Mediamarkt terecht voor dezelfde deal. twijfel dus niet te lang en koop je iPhone 8 nu voor € 749 in plaats van € 809. Een mooie korting van € 60 dus!

Interesse in een ander model van de iPhone 8? Bekijk hier alle iPhone 8 prijzen!

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van toekomstige Apple week promoties:

Appe iPhone 8 64GB
Apple iPhone 8 | 64 GB | Grijs - Zilver - Goud
€ 749 € 809
Apple promotie van de week: Apple iPhone 8 64GB

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple promotie van de week: Apple iPhone 8 64GB
Apple promotie van de week: Apple iPhone 8 64GB
€ 749 € 809

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo