Apple Solden juli 2018: dit zijn de kortingen

Apple solden

Net als de zomervakantie zijn vandaag ook de zomer solden van 2018 gestart. Om het jou makkelijk te maken kan je bij ons een overzicht vinden van de Apple solden. Alle solden die je hier kan vinden zijn online prijzen van de beste web winkels. 

Bij MacKopen.be hebben we maar 1 doel, jouw Apple product aan de beste prijs aanbieden. De solden zijn het uitgelezen moment om een iMac, MacBook of iPhone te kopen aan onklopbare prijzen. Het spreekt voor zich dat we de ganse solden periode (tot 31/7 dus) de prijzen nauwgezet opvolgen en deze pagina dus regelmatig updaten met nieuwe acties. Wens je op de hoogte te blijven? Volg ons dan op Facebook voor updates

Apple Solden

Solden op iPad CoolBlueZoals gezegd lopen de solden tot 31 juli. Gedurende de gehele solden periode gaat MacKopen.be dagelijks opzoek naar nieuwe Apple solden. Doorheen de periode kunnen de kortingen verschillen of nieuwe producten in korting komen. Wanneer we nieuwe kortingen ontdekken gaan we deze pagina updaten.

Op deze pagina vind je dus voornamelijk een overzicht van de Apple solden. Momenteel zien we vooral kortingen op enkele iMac’s, MacBook’s en vooral de iPhone SE. Dit kan gedurende de solden periode nog variëren. We een overzicht bij per webshop en de kortingen die er te verkrijgen zijn.

 

Overzicht: dit zijn de Apple zomer Solden

Solden Coolblue

CoolBlue geeft aardig wat kortingen op diverse Apple producten. We geven een overzicht:

Alle Apple kortingen bij Coolblue vind je hier.

Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Deze pagina wordt dagelijks geüpdate met de nieuwste Apple solden.

Solden Mediamarkt

Mediamarkt geeft momenteel vooral solden op de iPad en iPad accessoires. Er zijn ook kortingen te vinden op enkele iMac’s en MacBook’s. iPhone’s vallen momenteel wat uit de boot bij Mediamarkt. Maar het goede nieuws is dat wie een Apple Watch wenst of opzoek is naar een accessoire voor de Apple Watch dan wel leuke kortingen kan vinden.

Solden Bol.com

Bij Bol.com vind je dan weer enkele leuke solden op de iPad Pro en enkele iPhone’s. Het gaat om enkele geselecteerde modellen, een overzicht van de kortingen bij Bol.com vind je hier.

Solden Vanden Borre

Bij Vanden Borre kan je ook enkele leuke solden meepikken. Handig hierbij is dat je thuis kan aankopen en meteen je toestel kan afhalen in de winkel, dit geheel terzijde. Vanden Borre geeft leuke kortingen op de iPhone SE. 299 € voor een top iPhone die zeker niet moet onder doen voor zijn grotere broertjes.

Ook wie opzoek is naar een iPad kan een top deal doen, eveneens voor € 299 kan je een iPad kopen, ideaal om aan het zwembad wat te surfen of een boek te lezen.


Korting op de iPad solden 2018

Solden Fnac

Tot slot komen we bij Fnac die kortingen geeft op diverse Apple producten. Opmerkelijk hierbij zijn kortingen op de iMac 21 inch en 27 inch. En ook de 15 inch MacBook Pro krijgt mooie kortingen. Bij Fnac vind je hier een mooi overzicht van de Apple kortingen.

Deelnemende webshops

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Bol.com

Vanden Borre Apple

Apple Fnac

Wens je op de hoogte te blijven van de leukste Apple kortingen?

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo