[Update] Apple Solden januari 2018: dit zijn de kortingen

Apple solden

Zoals elk jaar zijn er in januari solden, ook in dit nieuwe jaar. Deze maand starten de solden op 3 januari 2018 en ze lopen door tot 31 januari 2018. Hieronder gaan we samenvatten waar er solden te doen zijn op Apple producten.

Zoals je van MacKopen.be mag verwachten bekijken we dagelijks waar je de beste Apple promoties kan krijgen. Ook tijdens de solden mag je dat van ons verwachten. Van zodra de solden starten gaan we opzoek naar de beste Apple solden. Deze promoties gaan we dan hier plaatsen.

Update: - 2018.01.26Nu ook solden op de iPhone X!

Apple Solden

Aangezien de solden pas starten op 3 januari kunnen we ook pas vanaf dan opzoek gaan naar solden op Apple producten. Op 3 januari start de zoekactie naar kortingen, gedurende de ganse solden periode gaat MacKopen opzoek naar kortingen op Apple producten. Zoals steeds monitoren we de grootste webshops op kortingen. Een overzicht van alle kortingen zal verschijnen onderaan deze pagina, die we regelmatig zullen updaten gedurende de ganse solden periode.

Niet alleen op Apple producten gaan we de solden bijhouden. Zien we bij leuke accessoires solden dan zullen we ook die kortingen vermelden. Kijk jij uit naar deze solden? En wil je niets missen? dan kan je je email adres hieronder opgeven. Ik verstuur een email van zodra er leuke kortingen zijn gevonden.

[newsletter]

Je kan je ook inschrijven om notificaties te ontvangen op je PC of Mac, klik daarvoor op de rode cirkel onderaan links in je scherm. MacKopen volgen op Facebook kan uiteraard ook.

Zoals steeds vind je een overzicht van de prijzen in onze overzichtelijk prijs tabellen. Bekijk de vergelijkingstabellen voor iMac, MacBook Pro, MacBook Air, iPhone en sinds kort vergelijken we ook de prijzen van de iPad.

Overzicht: dit zijn de Apple Solden

Mediamarkt Solden

iPhone X kortingMomenteel kan je bij Mediamarkt de iPhone X kopen aan een uitzonderlijk lage prijs. Slechts € 1079 voor een iPhone X. Een zeer mooie korting. Het is dus de moment om je iPhone X te kopen!

Heb je liever een 256GB model? Geen probleem, ook dit model krijgt momenteel een korting!

Bekijk hier alle solden bij Mediamarkt.

Solden Bol.com

SaleBol.com heeft zijn solden ook bekend gemaakt. Bij Bol.com valt vooral de korting op de iPhone 8 64GB op. Verder zijn er ook Apple Watch bandjes die een grote korting krijgen. Een volledig overzicht van alle Solden bij Bol.com vind je hier.

 

 

Solden Coolblue

CoolBlue geeft aardig wat kortingen op diverse Apple producten. In zowat elke product categorie van Apple zijn er kortingen. We geven een overzicht:

Alle Apple kortingen bij Coolblue vind je hier.

Traditie getrouw komen er doorheen de soldenperiode er nog wat kortingen of artikelen in korting bij. Deze pagina wordt dagelijks geüpdate met de nieuwste Apple solden.

Deelnemende webshops

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Sale

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo