De ultieme cadeaugids voor Apple liefhebbers

Apple cadeau gids

De feestperiode nadert en de zoektocht naar een gepast cadeautje is nu echt begonnen. Het is niet altijd even simpel een gepast geschenk te vinden. Daarom dit leuk lijstje, 10 leuke en handige geschenken voor Apple liefhebbers.

Er zijn tal van geschenkjes die je kan kopen, maar niet ieder budget is even groot, daarom dit lijstje met voor elk budget wat wils. De focus ligt op Apple liefhebbers, maar ook niet Apple fans kunnen hier inspiratie opdoen.

Geschenken onder de € 50

Apple Watch Bandjes

Apple Watch polsband roestvrij staal (Stainless stail)

Een van de voordelen van een Apple Watch is dat je er andere bandje  kan aan bevestigen. Bovendien moet je niet te diep in de buidel te tasten om een leuk bandje op de kop te tikken. Je hebt al een ruime keuze aan Apple Watch bandjes onder € 50.

Wie een iets groter budget heeft kan naast metalen bandjes opteren voor echt lederen bandjes, alles hangt ook af van de persoonlijke voorkeur.

 

 

Power Bank’s

In dit digitale tijdperk zijn we steeds verbonden met het internet. Niets is zo vervelend dan een iPhone met lege batterij. Om dat te voorkomen kan een Power Bank handig zijn. Bovendien hoeft een Power Bank niets een duur te zijn. Deze Power Bank, de “ANKER POWERCORE 20100 MAH ZWART” kan tegelijk een iPad opladen en een iPhone en dat voor slechts € 49,95. Bovendien krijgt hij een mooi design mee!

 Anker PowerCore 20100 mAh

Geschenken tussen 50 euro en 100 euro

Breaksafe USB-C adapter

Wie een onlangs een MacBook kocht of een MacBook Pro kocht of dat binnenkort van plan is weet dat er geen MagSafe adapter meer voorzien is. Dat kan een echt gemis zijn. Deze adapter van Belkin heeft het beste van 2 werelden. Een USB-C adapter met MagSafe (of in dit geval Breaksafe) systeem. Voor € 84 heb je een gerust geweten.

 

 

 

 

iPhone Dock’s

Ook voor de iPhone zijn er heel mooie dock’s te koop. Neem nu deze Native Union Apple iPhone Dock. Een echt designer-item. Bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij elke iPhone. Een must have! Verkrijgbaar bij CoolBlue voor 64,99 euro

NATIVE UNION DOCK APPLE IPHONE

 

UE Draagbare luidspreker Roll 2

De UE Roll 2 ziet er niet alleen mooi uit, hij produceert bovendien ook nog eens mooi geluid . Te verbinden via Bluetooth, is deze draadloze speaker een musthave op je dagje uit of tijden een poolparty volgende zomer. Want deze draagbare luidspreker is ook nog eens waterbestendig. Bovendien niet eens duur en te verkrijgen in verschillende hippe kleuren. Te koop bij MediaMarkt voor € 79,99.

EU Roll 2

Geschenken van meer dan 100 euro

Apple TV

Voor wie graag TV kijkt, helemaal gek is van serie’s of al eens graag een spel speelt is de Apple TV een absolute aanvulling van zijn televisie toestel. Op de Apple TV kan je app’s installeren waarmee je bijvoorbeeld naar Netflix kan kijken, spelletjes kan spelen zelfs fitnessen kan. De Apple TV is te koop in de Online Apple Store vanaf 179 euro

Apple TV

 

Apple Time Capsule

Handig voor wie een Mac in huis heeft. Met deze Time Capsule heb je een feilloos WiFi netwerk in huis en dankzij de geïntegreerde harde schijf een backup systeem. Dankzij Time Machine maakt je Mac dagelijks onopgemerkt backup’s die hij plaatst op je Time Capsule. Een echte aanrader! De Time Capsule is te koop vanaf 279 euro bij MediaMarkt.

Apple Time Capsule

 

Apple Watch

Apple WatchAfsluiten doen we met wat wij het eindejaarscadeau noemen van 2016. De Apple Watch. Elegant, handig en houdt je zelfs fit. Voor de sporters is er nu zelfs een Nike+ versie verkrijgbaar. Je hebt al een Apple Watch vanaf 339 euro

 

Apple Store Cadeaubon

Niet meteen iets gevonden? Of ben je niet zeker wat te kopen? Dan kan is een cadeaukaart van Apple een goed idee. Zo hoef jij de moeilijke keuze niet te maken. Een cadeaubon kan je ofwel per post opgestuurd krijgen of per email ontvangen. Bestellen kan hier

 

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo