iPad Pro 2018 kopen, bekijk de nieuwigheden

Je bent dus opzoek om een iPad Pro 2018 te kopen. Dan ben je bij MacKopen aan het juiste adres om de verschillende modellen en prijzen te vergelijken. En uiteraard ook te kijken waar er voorraad is van de nieuwste iPad Pro.

Apple stelde net zijn iPad Pro 2018 voor en hiervoor hebben zij duidelijk naar het design van de iPhone Xs gekeken. Waarbij ook de homeknop weg is en er onder andere gebruik gemaakt wordt van Face ID en USB-C. De randen zijn veel dunner, mooier maar toch is het scherm even groot.
Verkrijgbaar in jouw favoriete webshop.

De iPad Pro 2018 komt in twee formaten de 11 inch (27,94 cm) en de 12,9 inch (32,7 cm), de 11 inch is even groot als een A4 pagina. De iPad Pro staat bekend om zijn grotere formaat. Doch is hij een heel pak kleiner en dunner dan zijn voorganger. Zo is deze professionele iPad maar liefst 15% dunner en neemt deze 25% minder volume in dan de vorige versie. En toch is deze maar liefst 35% sneller!

iPad Pro 2018 prijzen en beschikbaarheid

Beide modellen zijn in zilver of spacegrijs verkrijgbaar en komen met een opslagcapaciteit van 64GB, 256GB, 512GB en zelfs 1TB. Bekijk hieronder de prijzen.

Een iPad met USB-C

Een van de nieuwe features is dat de iPad Pro (eindelijk?) over USB-C beschikt en voor het eerst zijn lightning poort laat vallen. Dus vanaf nu kan je iPad Pro opladen via USB-C, opladen is het niet enige dat je met USB-C kan. Wat kan je nog allemaal met deze nieuwe USB-C aansluiting op je iPad Pro?

  • Zo kan je vanaf nu ook je iPhone opladen via je iPad Pro
  • Je kan er een (5K) scherm op aansluiten
  • Werkt met verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een camera
  • Sneller en makkelijker oplader met de 18 watt (ipv 10 watt) oplader

De iPad met Face ID

Je leest het goed, Apple laat nu op zijn iPad Pro de Touch ID (toegang met vingerafdruk) vallen en gaat voluit voor de Face ID net zoals op de iPhone X, iPhone Xs en iPhone Xr al het geval is.

De nieuwe Apple Pencil en het Smart Keyboard

Smart Keyboard en Apple Pencil
Ook de Apple Pencil heeft deze keer een update gekregen. Zo werd het ontwerp wat aangepast en kreeg de Pen een extra functie. Door er tweemaal lichtjes met je vinger op tikken kan je dit een functie geven. Doormiddel van de geïntegreerde magneet kan je de nieuwe Apple Pencil aan de zijkant van je iPad Pro vastklikken, eens vastgeklikt wordt je Apple Pencil meteen ook draadloos opgeladen door je iPad.

Apple bracht ook een nieuw bijhorende smart Keyboard uit die je iPad ook volledig beschermt. Geen gedoe! Gewoon vastklikken via je de ingebouwde magneet en je bent vertrokken, direct klaar voor gebruik. De nieuwe Smart Keyboard beschikt nu ook over twee kijkhoeken. De juiste typ-hoek en de juiste kijkhoek. Afhankelijk van wat je ermee wil doen.

Bekijk de iPad Pro promo

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

      Leave a reply