Waar kan je de iPhone X kopen op 3 november?

iPhone X voorraad België

Op 3 november is het zover, de iPhone X is dan eindelijk te koop. Kleine domper op de feestvreugde… Je kan morgen NIET aanschuiven voor de Apple Store in Brussel, morgen is er geen losse verkoop van de iPhone X in de Apple Store in Brussel. Hoe kan je dan morgen, 3 november, wel een iPhone X kopen?

Uit veiligheidsoverwegingen heeft Apple besloten om bij de lancering geen losse iPhone X toestellen te verkopen. Dat wil dus zeggen dat op 3 november gaan aanschuiven voor de Apple Store in Brussel geen zin heeft. Velen zien dus hun plannen voor morgen in het water vallen, dat terwijl de voorraad van de iPhone X al zo laag zou zijn. We proberen je enkele tips te geven om alsnog zo snel mogelijk een iPhone X te bemachtigen.

iPhone X kopen zonder reservatie

Het is nog even afwachten hoe het gesteld is met de voorraad van de iPhone X. Maar niet getreurd, morgen maak je sowieso kans om een iPhone X te kopen. Je zal wel héél snel moeten zijn. CoolBlue heeft bij de lancering meteen laten weten geen reservaties te aanvaarden voor de iPhone X. En net dat is goed nieuws voor wie op 3 november een iPhone X wenst te kopen. Op 3 november om 08h01 stipt zal CoolBlue zijn voorraad iPhone X modellen beschikbaar stellen, Snel zijn is dus de boodschap! De verwachting is dat de toestellen binnen enkele minuten uitverkocht gaan zijn.

Voor andere webwinkels is het momenteel onduidelijk of ze voorraad gaan hebben, vermoedelijk en net zoals voorgaande jaren zullen we hier en daar een voorraad zien online komen. Daarom is het een goed idee deze website en onze iPhone X pagina goed in de gaten te houden. Meermaals per dag worden onze voorraad tabellen geüpdate met de nieuwste informatie over voorraden en levertijden.

Wat na 3 november?

De meeste toestellen zullen vrijdag al de deur uit zijn, behalve geannuleerde bestellingen zal je dus geen voorraden zien online komen gedurende dit weekend. In de loop van volgende week zal je echter weer voorraden zien verschijnen waarschijnlijk vanaf dinsdag  zal er her en der weer voorraad zijn. Mediamarkt heeft meestal de grootste voorraad en zal dus snel weer voorraad hebben. Op 4 november kan je dan weer om 6h smorgens je kans wagen te reserveren in de Apple Store, je kan dan dezelfde dag nog je iPhone X ophalen in Brussel.

In onderstaande tabel vind je de meest recente informatie over de voorraad van de iPhone X in België. Volg ons op Facebook en Twitter voor de meeste recente updates!

iPhone X
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo