MediaMarkt stunt dit weekend met gigantische kortingen op Apple producten

Apple Mania dagen MadiaMarkt

MediaMarkt houdt dit weekend een Apple Mania weekend. Vrijdag kondigde MediaMarkt de stunt actie aan op hun Facebook pagina. Sinds vandaag zijn de kortingen ook gekend en die zijn echt ongezien!

Wie zou denken dat de kortingen enkel zou gelden op eindereeks producten komt bedrogen uit. Zo goed als alle Apple toestellen krijgen een korting. De laatste nieuwe iMacs, de nieuwe 10 inch iPad Pro, de MacBook Pro met touch bar. Allen krijgen ze een aanzienlijke korting.

Een overzicht

Een overzicht geven van alle producten die korting krijgen is onbegonnen werk, het zijn er werkelijk teveel. We kunnen wel in grote lijnen een overzicht bieden. Zo krijgt de nieuwe iMac een gemiddelde korting van € 200 tot €250. De 10 inch iPad Pro krijgt €75 korting. Ook de MacBooks krijgen allemaal een korting van minstens € 200. Onze prijstabellen zijn natuurlijk ook aangepast aan deze stunt kortingen. Voor een volledig overzicht kan je terecht op de website van MediaMarkt.

Snel zijn is de boodschap

We merken wel op dat de voorraden beperkt zijn. Bij MediaMarkt kan je online je toestel reserveren (en betalen) en dan meteen je toestel afhalen in de winkel. Zo ben je zeker dat je je toestel beet hebt. Sommige toestellen zijn niet beschikbaar in de winkels maar worden wel de volgende werkdag aan huis geleverd. De Actie bij MediaMarkt is enkel geldig dit weekend 24 & 25 juni 2017.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo