Solden op iMac en MacBook Pro

Apple solden

Het is weer zover, 1 juli betekend in België de start van de koopjesperiode of solden. Apple producten zijn behoorlijk prijzig, dus krijgen we vaak de vraag of er solden te scoren zijn op onze favoriete Apple producten.

Om meteen met de deur in huis te vallen, nee Solden op Apple producten zijn er vaak niet. Maar niet getreurd, ondanks het feit dat er niet echt solden zijn kan je wel aardig wat korting krijgen op de iMac of op je MacBook Pro. Het gaat dan enkel om zogenaamde eindereeks producten.

Apple koopjes doen

Vooral de iMac krijgt mooie kortingen. Echter op de 13 inch MacBook Pro met TouchBar kan je momenteel bij Mediamarkt een erg goede deal doen. Daar krijg je momenteel 512GB aan opslag voor de prijs van een 256GB versie. Wat ons betreft de beste deal tijdens deze koopjes periode. Zoals gezegd zijn koopjes op Apple producten echt schaars, daarom is het zeker aan te raden gebruik te maken van deze kortingen.

Solden op MacBook Pro

Aankooptip: MediaMarkt 13 inch MacBook Pro 512GB, deze korting is enkel online te verkrijgen!

Solden op iMac

De voorraad iMacs van de vorige generatie kan erg beperkt zijn.

Opzoek naar andere solden? Onze partners MediaMarkt, CoolBlue en Art & Craft hebben mooie solden in de aanbieding.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo