Momenteel uitverkoop op eindereeks iMac

iMac prijzen vergelijken
Update - 2018.03.29Helaas, alle iMacs van deze generatie zijn uitverkocht en niet meer verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze outlet pagina voor updates over eindereeks Apple producten.

Op 5 juni stelde Apple vernieuwde iMacs voor. De nieuwe iMac kreeg tegelijk ook een prijsverlaging mee. Dit zorgt er nu voor dat de vorige reeks iMacs aan voordelige prijzen beschikbaar zijn. Een eindereeks iMac kopen is misschien wel iets voor jou.

Wie goed uitkijkt kan dus momenteel zeker koopjes doen. Je kan een 4K of 5K iMac kopen aan uiterst voordelige prijzen. Je zal wel snel moeten zijn, eindereeks iMacs gaan meestal snel de deur uit.

Is een eindereeks iMac iets voor mij?

Eindereeks iMac kopenIs het een goed idee een iMac te kopen van de vorige generatie? Dat hangt van je gebruik af. Ben je een gewone gebruiker die geen baat heeft bij USB-C poorten en een snellere processor dan kan je zeker de vorige generatie iMac overwegen. Gebruikers die nood hebben aan veel rekenkracht of gebruikers die een extra monitor willen hangen aan hun iMac kunnen beter die nieuwe generatie iMac kopen. Vergeet ook niet dat je enkel bij de 27 inch iMac zelf RAM geheugen kan bijplaatsen.

Qua updates en toekomst heb je niets te verliezen bij een eindereeks iMac, ze zijn even duurzaam als een iMac van de nieuwste generatie. Je mag er gerust in zijn dat je iMac nog een heel aantal jaren zal meegaan. Ook qua updates van MacOS zal dit geen verschil uitmaken. Een iMac haalt met gemak een levensduur van 5 jaar, meestal zelfs langer en dat zonder veel prestatieverlies. Of je nu vandaag een nieuwe generatie iMac koop of de vorige generatie, dat doet daar geen afbreuk aan.

Prijzen vergelijken van de eindereeks iMac

Ook op de eindereeks iMac’s zijn er prijsverschillen op te tekenen. Alhoewel je niet moet verwachten dat de prijzen lager zullen gaan dan de laagste prijs voor dat type iMac. In onderstaande tabellen vind je de actuele prijzen bij de verschillende online shops. De originele Apple prijs staat vermeld bij elke tabel.

Wel even opletten bij Bol.com, de website van Bol.com geeft niet altijd meteen de goedkoopste prijs weer. Soms zijn er andere verkopers die hetzelfde toestel goedkoper verkopen. En ja, deze verkopers zijn 100% betrouwbaar het gaat steeds om erkende Apple resellers zoals EasyM.

iMac uitverkoop bij Bol.com

Bij Bol.com moet je goed uitkijken. De beste prijs wordt niet altijd aangegeven.

Zit je met een vraag? Stel deze gerust in de reactie’s onderaan deze pagina of contacteer ons via het contact formulier.

Uitverkoop 21 inch iMac

Helaas, te laat, bekijk onze Apple outlet pagina voor koopjes!

 

uitverkoop 27 inch iMac

Helaas, te laat, bekijk onze Apple outlet pagina voor koopjes!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

2 Comments
  1. wat is een iMac 20 van 2006 4ram-300gb.667mhz.nog waard.

Leave a reply

MacKopen.be
Logo