Ongeziene kortingen op Apple: Centralpoint Apple Mega Madness week

Apple mega madness kortingen
Update - 2017.11.28Helaas…. Deze actie is afgelopen!

Ja, ik wil weten wanneer er terug kortingen zijn: 

Het is weer zover, Centralpoint’s Apple Mega Madness week. Ongeziene korting op alles wat van Apple is. Naar jaarlijkse traditie in de week van Black Friday en Cyber Monday komt Centralpoint met echt ongeziene kortingen. 

Deze actieweek is dé kans om Apple producten met korting te kopen. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe iPhone 8, iPad Pro of MacBook Pro voor een ongekend lage prijs! Daarnaast geniet u van korting op veel andere modellen Apple iMacs, iPhones, iPads en meer.

Week lang Apple kortingen

De meeste webwinkels geven pas op Black Friday of op Cyber Monday korting. CentralPoint geeft een week lang korting op veel Apple producten, zelfs op de iPhone X zijn er kortingen! De actie start vandaag 20/11/2017 en loopt tot en met 27/11/2017. Je kan dus een week lang genieten van deze waanzinnige kortingen. Maar wacht zeker niet tot na deze actie. Uit ervaring weten we hier bij MacKopen.be dat dergelijke kortingen zéér zéér zeldzaam zijn!

Voordelen van CentralPoint

Kopen bij CentralPoint heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel van CentralPoint is dat het de enige webshop is waar je zelf je iMac of MacBook (Pro) kan configureren. En dat aan zeer scherpe prijzen. Wat je waarschijnlijk ook niet weet is dat geconfigureerde modellen sneller worden geleverd dan de standaard modellen. Is het standaard model niet op voorraad? Geen probleem! Pas de configuratie aan en je model wordt sneller door Apple geproduceerd en dus sneller geleverd door CentralPoint

Je kan natuurlijk steeds de prijzen vergelijken in onze prijsvergelijkingstabellen. Je zal zien dat de kortingen echt ongezien hoog zijn. Er nu van profiteren is de boodschap, of het wordt weer een jaartje wachten op dergelijke kortingen!

Bekijk hier de prijzen van:

Ja, ik wil weten wanneer er terug kortingen zijn: 

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo