[AFGELOPEN]MacBook Pro met Touch Bar nu te koop aan voordelige prijzen

€ 1777,99 € 1999,00 Bekijk aanbod

13 inch MacBook Pro met Touch Bar (Zilver), 2,9 GHz i5 processor, 256GB opslag, 8GB RAM

SaveSavedRemoved 0
Update - 2017.09.12Deze promotie is helaas afgelopen. Bekijk onze promoties of schrijf je in op onze nieuwsbrief:

In tegenstelling tot de iMac was het even wachten op grote prijsverschillen op de 2016 MacBook Pro met Touch Bar. Nu de solden achter ons liggen en het nieuwe schooljaar dichterbij komt zijn er eindelijk aanzienlijke prijsverschillen op te merken.

Let wel, het gaat hier om MacBook Pro’s met Touch Bar uit 2016. De voorraad is dus beperkt! De 2016 MacBook Pro verschilt niet zoveel van het 2017 model dat gelanceerd is begin juni van dit jaar. Enkele de Processor en de grafische kaart zijn onder handen genomen. Voor de rest is er geen verschil tussen het 2016 en het 2017 model.

Prijsverschillen op de MacBook Pro

Een gewone en zelfs een professionele gebruiker kan dus zeker de 2016 MacBook Pro overwegen. De Prijsverschillen zijn aanzienlijk, op het grootste model 15 inch MacBook Pro is er zelfs momenteel een voordeel van € 500 te doen! Jawel € 500, maar snel zijn is hier echt wel de boodschap, sommige modellen zijn nu al helemaal uitverkocht. Op de kleinere MacBook Pro zijn er voordelen (tegenover de originele Apple prijs) tot € 200. Voor studenten die een MacBook Pro overwegen is deze prijs zelfs voordeliger dan de prijs voor een MacBook Pro met studentenkorting.

Zijn er valkuilen aan een einde reeks Mac?

Daar kunnen we kort in zijn, nee. Helemaal niet. Je MacBook Pro uit 2016 zal even lang meegaan en van updates voorzien worden als een model uit 2017. De gebruikte technologie en hardware zijn zogoed als dezelfde; op de processor en de grafische kaart na dan. Maar dat is enkel van belang voor echt power users of professionele gebruikers.

Andere aanbiedingen, zoals iMac’s in de uitverkoop, kan je vinden op onze outlet pagina.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

[AFGELOPEN]MacBook Pro met Touch Bar nu te koop aan voordelige prijzen
[AFGELOPEN]MacBook Pro met Touch Bar nu te koop aan voordelige prijzen
€ 1777,99 € 1999,00

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

1 Comment
  1. Bedankt voor de tip! Gisteren na jullie post op Facebook eentje besteld bij CoolBlue en vandaag op zondag geleverd, super!
    Ik was al lang aan het zoeken naar een MacBook Pro maar vond ze net iets te duur :-)

Leave a reply

MacKopen.be
Logo