Mega kortingen op Apple producten bij CentralPoint

Apple mega kortingen

Jammer! Deze actie is afgelopen! Wil je op de hoogte blijven van soortgelijke actie’s op Apple producten? Shrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Deze week is het de moment van het jaar om je Apple aankoop te doen met korting. Niet alleen hebben we vrijdag Black Friday, deze week is het ook nog eens Apple Mega Madness week bij CentralPoint! Gigantische kortingen op Apple producten, van iPhone’s tot MacBook’s over Apple TV en iPad. Nu zijn ze allemaal te koop met mooie kortingen.

Apple Mega Madness NL 300 X 250Ter gelegenheid van Black Friday en Cyber Monday is het bij CentralPoint deze week “Apple Mega Madness week”. Ongeziene kortingen op Apple producten, heb je een aankoop gepland? Dan is het nu zeker het moment om die aankoop te doen, dergelijke kortingen op Apple producten zijn zelden gezien
.

Week lang Apple kortingen

De meeste webwinkels geven pas op Black Friday of op Cyber Monday korting. CentralPoint geeft een week lang korting op veel Apple producten, zelfs op de iPhone 7 zijn er kortingen! De actie start vandaag 21/11/2016 en loopt tot en met 28/11/2016. Je kan dus een week lang genieten van deze waanzinnige kortingen. Maar wacht zeker niet tot na deze actie, uit ervaring weten we hier bij MacKopen.be dat dergelijke kortingen zéér zéér zeldzaam zijn!

Voordelen van CentralPoint

Kopen bij CentralPoint heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel van CentralPoint is dat het de enige webshop is waar je zelf je iMac of MacBook (Pro) kan configureren. En dat aan zeer scherpe prijzen. Wat je waarschijnlijk ook niet weet is dat geconfigureerde modellen sneller worden geleverd dan de standaard modellen. Is het standaard model niet op voorraad? Geen probleem! Pas de configuratie aan en je model wordt sneller door Apple geproduceerd en dus sneller geleverd door CentralPoint.

Een Overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de leukste kortingen. Bezoek zeker de site van CentralPoint, om te genieten van een korting op Apple producten.

21 inch Retina iMac 4K Black Friday 2016 27 inch retina 5K iMac 13 inch 2016 nieuwe MacBook Pro 15 inch 2016 nieuwe MacBook Pro
Prijs Apple: € 1729 Prijs Apple: € 2129 Prijs Apple: € 1999 Prijs Apple: € 2699
Actie prijs: € 1571,29 Actie prijs:€ 1958,99 Actie prijs:€ 1825,89 Actie prijs: € 2436,94
  • MEGA Madness korting op Apple iMacs, MacBooks & MacBooks Pro (Gratis USB C naar USB-adapter bij elke nieuwe 2016 MacBook Pro, bovenop je korting van minsten € 112!)
  • MEGA Madness korting op Apple iPads en iPhones
  • MEGA Madness korting op Apple accessoires
  • GRATIS USB-C naar USB-adapter bij de nieuwe MacBook Pro 2016
  • Bestel een Sonos speaker en ontvang GRATIS 3 maanden Apple Music

Al onze prijs vergelijkingstabellen zijn aangepast naar de actieprijzen van CentralPoint. Zo zal je zien dat er te gekke kortingen zijn op de nieuwe MacBook Pro van maar liefst € 273! Ook op iMac’s zijn er waanzinnige kortingen!

Deze actie loopt nog tot en met 28/11/2016

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo