De beste Apple deals op Black Friday en Cyber Monday 2016

Apple Black Friday
Update - 2017.11.04 Black Friday 2017 komt er aan! Bekijk hier waar je de beste deals kan doen op Black Friday 2018!

Vandaag is het zover, Black Friday, menig tech fanaat kijkt uit naar deze specifieke dag. Er zijn tal van leuke kortingen te vinden, ook voor Apple fans. Soms is het goed zoeken, daarom dit duidelijk overzicht van de beste Apple kortingen op Black Friday.

Er zijn heel wat webwinkels die mooie kortingen aanbieden. Wij beperken ons tot de webwinkels met een goede reputatie en webwinkels met de beste kortingen. We beginnen met de webwinkel die de beste Apple deals heeft op Black Friday.

Online Apple Store (afgelopen)

Een beetje onverwacht kwam Apple deze week met de aankondiging een shopping event te houden op Back Friday. Apple geeft enkel vandaag een geschenkkaart bij aankoop van enkele geselecteerde producten. Een beetje jammer is dat deze actie niet geld op de nieuwste Apple producten. De iPhone 7 en de nieuwe MacBook Pro vallen dus uit de boot.

Actie loopt nog t.e.m. 25/11/2019 23h59

Bol.com (nog t.e.m. maandag 28/11)

Enkele heel mooie kortingen op niet Apple producten. Op Apple toestellen noteren we een zéér mooie korting op een iPad Pro 12,9 inch 128GB. Zeker het overwegen waard dus.

Actie loopt nog t.e.m. 28/11/2019

MediaMarkt (nog t.e.m. maandag 28/11)

MediaMarkt heeft ook enkele leuke Apple aanbiedingen, in het oog springt hier de Apple Watch Sport met oranje sportband die ook een mooie korting krijgt. Daarnaast is het opletten voor een verborgen korting, het staat nergens aangegeven maar MediaMarkt geeft momenteel een mooie korting op een iPhone 7 256 GB Zilver.

Actie loopt nog t.e.m. 28/11/2019

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo