Waar kan je de iPhone 8 kopen in België?

iPhone 8 kopen België

Waar kan je de iPhone 8 kopen in België? De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn eindelijk beschikbaar in België, je kan de iPhone 8 reserveren bij Apple vanaf 15 september, hij is online te koop bij Apple en andere retailers van 22 september 2017.  Net zoals voorgaande jaren zal MacKopen.be de voorraad in België bijhouden en je op de hoogte brengen van zodra er ergens voorraad is van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

De iPhone 8 is te reserveren in de webshops vanaf 15 september om 09h01.  Je kan de iPhone 8 kopen vanaf 22 september in verschillende webshops. We vermoeden dat de iPhone 8 vrij vlot beschikbaar zal zijn, je kan alle voorraden hier volgen op deze pagina.

In de tabellen onderaan deze pagina kan je zien welk model er waar beschikbaar is. We updaten onze tabellen meermaals per dag met de meest actuele informatie. Het spreekt voor zich dat we enkel de voorraad kunnen bijhouden van webwinkels.

iPhone 8 Reserveren?

8 kopen in BelgiëIs het een goed idee om je iPhone op voorhand te reserveren? Ja en nee, heb je geen zin om alle dagen te checken waar er voorraad is dan kan je best reserveren. Hou er evenwel rekening mee dat dit nooit een garantie is om je iPhone 8 als eerste te hebben. Vaak is deze website volgen en de voorraad via ons opvolgen de snelste en beste oplossing. Bewijs hiervan is de pagina van de iPhone 7, daar kan je de reacties lezen van vorig jaar.

Hoe kan ik het snelst een iPhone 8 hebben?

Bekijk dagelijks onze tabel onderaan deze pagina. Volg ons op Twitter, waar we updates geven van zodra er ergens voorraad is. Op Facebook kan je ons ook volgen, maar daar zie je niet altijd meteen onze updates. Gebruik je Google Chrome, Safari, of Firefox? Dan kan je je ook abonneren onze push notificaties, dan krijg je een melding op je computer wanneer er een aanpassing is gebeurd.

In onderstaande tabel een handig overzicht van waar de iPhone 8 beschikbaar is. Voor de Online Apple Store vermelden we de vermoedelijke levertijd.

Liever een iPhone X? Bekijk hier de voorraad van de iPhone X.

iPhone 8 prijs en iPhone 8 Plus prijs

iPhone 8
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
iPhone 8 Plus
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs
Bekijk prijs

Belgische webshop= 100% Belgische webwinkel. Steun de Belgische economie!

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo