Waarom een iPhone SE kopen nog steeds een goed idee is

iPhone SE

De iPhone SE, de vreemde eend in de bijt. Hij is uiterlijk de tweeling broer van de van de iPhone 5(s) en innerlijk heeft hij veel weg van de iPhone 6s. Een mengeling die de geboorte gaf van de meest ondergewaardeerde iPhone ooit. De iPhone SE, dit is waarom de iPhone SE kopen nog steeds een goed idee is.

Toen Apple in maart 2016 de iPhone SE lanceerde waren de meningen gemengd. Eigenlijk was de iPhone SE de herintroductie van de iPhone 5 met quasi dezelfde hardware van de iPhone 6s. Menige media spraken van een stap terug, het was een opdondertje van Apple. Maar de specificaties verbaasden velen. De iPhone SE is een kleine krachtpatser en is zeker het overwegen waard. Waarom een iPhone SE Kopen:

1. De prijs

We beginnen met zijn grootste troef, de prijs. Twee jaar na zijn introductie zijn de prijzen verder gezakt. Wie onze vergelijkingstabellen bekijkt zal zien dat de iPhone SE momenteel tot € 80 goedkoper is dan bij de Officiële Apple prijs. Bovendien krijgt de iPhone SE 32 GB of 128 GB aan opslag mee, wat ruim voldoende is!

Met eindejaar in zicht ben je misschien opzoek naar een smartphone voor niet veel geld? Dan is een iPhone SE kopen de ideale keuze!

2. Ideaal klein scherm

Het scherm van de iPhone SE is kleiner dan die van de iPhone 8 en de iPhone X. Sommige mensen vinden het scherm van de nieuwste iPhones te groot, dan is het scherm van de iPhone SE ideaal. Je kan hem ook makkelijker kwijt in je broekzak. Ook voor tieners is deze iPhone een ideale keuze!

3. Up-to-date hardware

De grootste troef van de iPhone SE is zijn hardware. binnenin vind je er dezelfde hardware als van de iPhone 6s die aanzienlijk duurder is trouwens. Het enige wat je niet terugvind op de iPhone SE is 3D-Touch. Is dat een gemis? Nee helemaal niet, in de praktijk wordt 3D-Touch amper gebruikt door de iPhone gebruikers. Verder beschik je over Touch ID, een 12 megapixel camera aan de achterkant, de A9 chip, een Retina scherm en natuurlijk ook 4G. Deze iPhone heeft werkelijk alles aan boord wat een premium smartphone zou moeten hebben.

4. Prima camera

iPhone SE kopenJe krijgt een prima camera, zoals gezegd is de camera op de achterkant een 12 megapixel camera. Je kan dus met deze kleinere iPhone prachtige foto’s maken. Bovendien kan die zelfs 4K video’s maken. Say what? Ja ja 4K videos, maar dat is niet alles, ook slow motion videos is een van de vele mogelijkheden. Zoals gezegd, deze kleine iPhone is zijn geld echt waard.

5. Klaar voor de toekomst

Dankzij de relatief recente hardware die Apple gebruikt voor de iPhone SE mag je er zeker van zijn dat dit toestel nog met gemak 3 jaar mee kan. Ook toekomstige iOS updates zullen geen probleem geven. Met andere woorden een iPhone SE kan je kopen met een gerust hart. Hij is future proof.

De iPhone SE is bijna twee jaar na zijn introductie nog steeds een zeer aan te raden toestel, zeker gezien zijn huidige prijs. Wie de prijzen goed vergelijkt op onze site zal zien dat je een behoorlijk voordeel kan doen.

Prijs iPhone SE

iPhone SE
32 GBVanaf € 319
Levering ook
op zaterdag
Vanaf € 299
Levering
volgende dag,
ook op zondag
Vanaf € 299
Levering ook
op zaterdag
128GB€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 399
Levering
volgende dag,
ook op zondag
€ 449
Levering ook
op zaterdag

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo