Apple introduceert rode iPhone 8

Apple introduceert rode iPhone 8

Apple heeft vandaag de (PRODUCT)RED Special Edition iPhone 8 officieel voorgesteld. Het gerucht dat Apple een rode iPhone 8 zou lanceren deed al langer de ronde en is dus vandaag bevestigd.

De rode iPhone 8 is vanaf dinsdag 10 april te bestellen in de Online Apple Store en zal evenveel kosten als de iPhone 8 in de andere kleuren. De eerste toestellen zouden dan geleverd moeten worden vanaf 13/4. Net zoals vorig jaar bij de iPhone 7 gaat het om een “Special Edition”. Dit wil zeggen dat het model na enkele maanden niet meer te bestellen zal zijn bij Apple.

iPhone 8 rood met zwarte front

Rode iPhone 8 (PRODUCT)REDOpvallend dit jaar is dat de rode iPhone 8 een zwarte front krijgt, vorig jaar kreeg de rode iPhone 7 nog een witte front. Daar kwam toen aardig wat kritiek op. Al is het natuurlijk persoonlijke smaak of je nu liever een zwart frontje hebt of een wit frontje. Keuze is helaas niet mogelijk.

De prijs van de (PRODUCT)RED iPhone 8 is dezelfde als de andere iPhone 8 modellen. De rode iPhone 8 is verkrijgbaar in 64GB en 256GB. Je kan naast de iPhone 8 ook de iPhone 8 Plus kopen in rode kleur.

Naast de iPhone 8 heeft Apple ook hoesjes gelanceerd in rode kleur voor de iPhone 8 en iPhone X. Met (PRODUCT)RED steunt Apple al jarenlang de strijd tegen HIV en Aids.

Waar kan je de rode iPhone 8 bestellen?

Zoals eerder vermeld is de (PRODUCT)RED iPhone 8 te bestellen vanaf 10 april bij Apple met levering voorzien op 13 april. Andere retailers zullen snel volgen, wanneer dat zal zijn is momenteel nog niet duidelijk. Van zodra we daarover meer informatie hebben zullen we dit artikel updaten.

Zegt de rode iPhone 8 jou wel iets? Lees dan hieronder waar je hem nu kan bestellen.

Online Apple Store

 

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo