De beste Black Friday 2017 deals voor Apple fans

Apple Black Friday
Update - 2017.11.28Helaas…. Black Friday 2017 is afgelopen!

Black Friday is in alle hevigheid losgebarsten vandaag. Eerder deze week waren er al koopjes te doen en ook vandaag komen er hier en daar nog wat aanbiedingen bij. We geven jou een overzicht van de beste Apple Black Friday deals.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, we lijsten hier even de beste en leukste Apple deals op van deze Black Friday editie. Deals die zeker het overwegen waard zijn voor de doorsnee Apple fan of toekomstige Apple gebruiker.

Black Friday deals iMac

Black Friday 2017 iMac dealBen je opzoek naar een iMac? Dan kan je nog tot en met maandag 27/11 je voordeel doen met de 21 inch high-end iMac. Deze zwaarste 21 inch iMac staat momenteel bij meerdere online shops heel gunstig geprijsd. Voor enkele euros meer vind je dezelfde iMac bij Coolblue: € 1529,00, bij Coolblue wordt deze iMac ook geleverd op zaterdag en zondag.

Wie graag een groter model iMac heeft kan momenteel een goede deal doen met de 27 inch iMac. De doorsnee gebruiker heeft daar meer dan voldoende met de goedkoopste 5K 27 inch iMac. Wil je je iMac zaterdag of zondag al geleverd dan is Coolblue de goedkoopste partij: € 1889,00 of een korting van 210 euro op de officiële Apple prijs

Black Friday Macbook deal

Wie opzoek is naar een MacBook heeft verschillende mogelijkheden al naargelang het budget en je wensen. Het meest in het MacBook Pro Black Friday 2017 dealsoog springend zijn de acties op de MacBook Air en de Macbook Pro. Wie een draagbare MacBook wilt, zonder al te veel franjes is goed af met een Macbook Air. Ligt, draagbaar en een batterij met een lang uithoudingsvermogen. Tijdens deze actieperiode is de MacBook Air reeds beschikbaar vanaf 992€.

Op de MacBook Pro modellen zijn er zeker en vast ook heel erg mooie kortingen te vinden. Er is al een MacBook Pro met TouchBar en Touch ID vanaf € 1801. Wat ook al gouw een prijsverschil is van net geen € 200.

Mediamarkt biedt je een MacBook Pro 15inch met TouchBar voor de prijs van een 13 inch MacBook Pro € 1999 ipv € 2743 (Helaas je bent te laat).

Nieuwe deals op de MacBook Pro bij MediaMarkt! De 2017 MacBook Pro zonder TouchBar voor € 1279 ipv € 1379.

Klik hier voor alle actuele prijzen van de MacBook Pro.

Ook op de MacBook Air is er nu een nieuwe deal bij Mediamarkt. 256 GB MacBook Air voor € 1149 ipv € 1229.

Klik hier voor alle actuele prijzen van de MacBook Air.

Black Friday iPhone Deals

Wie een iPhone wil scoren op deze Black Friday editie kan terecht bij CoolBlue. De iPhone 7 128GB Rood is er tijdelijk te verkrijgen voor € 679 ipv € 749. Ook de nieuwere iPhone’s krijgen een mooie korting. Zo kan je de iPhone 8 Bij CoolBlue en MediaMarkt al kopen vanaf € 759 ipv € 809, geef toe ook al een mooie korting van € 50! En die iPhone X? Ja zelfs daar krijg je korting, hetzij wel niet zo spectaculair. € 1143,45 ipv € 1159. Geld gespaard voor een broodnodig hoesje…

Black Friday iPad Deal

Wie opzoek is naar een iPad kan bij momenteel bij MediaMarkt terecht, je vind er al een iPad (model 2017) vanaf € 369 ipv € 409.

Beste Black Friday deals op Apple Accessoires

Airpods Black FridayBen je eerder opzoek naar een leuk accessoire voor je iPhone, iPad, iMac? Dan zijn er zeker en vast nog heel wat andere leuke deals te doen. Neem nu op de Apple AirPods, ik vind ze zelf mijn beste aankoop van dit jaar! De Apple Airpods zitten echt super goed, klinken heel erg lekker, laden zich op in hun super handig doosje. Switchen tussen iPhone en Mac of iPad doe je echt in no-time. De Apple Airpods zijn nu ook met een mooie korting verkrijgbaar bij Coolblue: € 149 ipv € 179.

Ook voor wie opzoek is naar een Apple Watch is er een leuke deal! De Apple Watch Series 2 42mm Sport: € 299 ipv € 349.

Black Friday bij Apple (afgelopen!)

Ook bij Apple kan je een leuk voordeel doen. Bij een aankoop krijg je een waardebon tot wel € 150. Ideaal om later met die waardebon kerstaankopen te doen bij Apple!

Andere leuke deals

Wie niet specifiek opzoek is naar Apple deals, maar eventueel opzoek is naar randapparatuur kan zeker ook leuke kortingen vinden. Zoals:

Je vindt de beste Black Friday deals in onderstaande webshops:

Apple Store Black Friday

Black Friday Coolblue

MediaMarkt Black Friday

Black Friday 2017

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo