Nieuwe prijsbreker voor goedkope iMac’s en MacBook’s

Nieuwe prijsbreker voor goedkope iMac’s en MacBook’s

OPGELET: Deze actie is afgelopen! Je kan een kijkje nemen op onze blog om te weten of er andere actuele promotie’s zijn. Of de tabellen bekijken met de actuele prijzen van iMac’sMacBook Pro’s of MacBook Air’s

Eind september 2015 ging MyCom in faling,  het einde van MyCom betekende ook dat er geen prijsbreker meer op de Belgische markt was voor Apple computers, een goedkope iMac of MacBook vinden was dan ook niet eenvoudig. We hebben dan ook lang moeten zoeken en wachten op de komst van een nieuwe leverancier waar de prijzen echt aanzienlijk lager waren dan bij de klassieke webshops.

Hierin is eindelijk verandering gebracht met de komst van Centralpoint. Centralpoint is al langere tijd actief, echter sinds deze week kunnen we Centralpoint nu ook opnemen op onze website. Centralpoint heeft enkele zeer belangrijke troeven die andere aanbieders zoals MediaMarkt, Coolblue en Bol.com niet hebben. Zo is Centralpoint niet alleen heel erg goedkoop, maar je hebt er ook de mogelijkheid je iMac of MacBook Pro naar eigen wensen te configureren aan zeer goedkope prijzen! Tot voor kort was dit enkel mogelijk in de Online Apple Store, nu kan het dus ook bij Centralpoint.

Betrouwbaar?

Is Centralpoint wel betrouwbaar? Zeer zeker, Centralpoint is in Nederland een gevestigde waarde en is dat op de reguliere Belgische PC markt ook, In belgië zijn ze al actief sinds 2011. Centralpoint heeft enkel een online winkel en geen fysieke winkels. Nog een pluspunt is dat Centralpoint een geautoriseerde Apple reseller is, je kan er dus in alle vertrouwen je Apple producten kopen.

Prijsbreker

Dat zijn ze absoluut, het heeft lang geduurd voor we op de Belgische markt, met zijn specifieke AZERTY toetsenbord, een echt lage prijs voor een iMac of een MacBook Pro konden vinden. Nu merken we weer prijsverschillen op tot € 259 op het duurste MacBook Pro model, en tot € 110 op de iMac’s. Maar je hoeft zelfs niet te kijken naar de duurste modellen, zo zie je op de goedkoopste MacBook Pro een prijsverschil van € 100 op de reguliere Apple prijs. Dat zijn weer prijsverschillen op Mac’s om u tegen te zeggen, bovendien kan je er, indien gewenst, je iMac of MacBook Pro er aanpassen naar eigen wensen aan zeer scherpe prijzen. Wat ons betreft een echte aanrader dus!

 

Zelfs op de Goedkoopste MacBook Pro doe je een voordeel van € 116!

Zelfs op de Goedkoopste MacBook Pro doe je een voordeel van € 100!

OPGELET: Deze actie is afgelopen! Je kan een kijkje nemen op onze blog om te weten of er andere actuele promotie’s zijn. Of de tabellen bekijken met de actuele prijzen van iMac’s, MacBook Pro’s of MacBook Air’s.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo