Tweedehands iMac of tweedehands MacBook Pro

Tweedehands iMac of tweedehands MacBook Pro

Een iMac of een MacBook (Pro) kopen komt met stevige prijs. Voor wie die prijs te hoog ligt is een tweedehands iMac of tweedehands MacBook Pro een oplossing. Maar waar koop je die tweedehands iMac of MacBook Pro het best? 

De Prijs van een nieuwe Mac loopt al snel op. Voor wie de prijs te hoog vindt van een nieuwe Mac is een tweedehands of refurbished een goede optie.

Refurbished of tweedehands?

Maar wat bedoelen we nu met refurbished of tweedehands? refurbished of tweedehands iMac’s zijn gebruikte en gereviseerde producten, ze worden nagekeken op eventuele defecten. Ze krijgen een onderhoud en worden getest op hun werking, waar nodig krijgen ze een onderhoud. Het is dus niet zo dat refurbished producten herstelde defecte producten zijn.

Particulier kopen of niet?

Je kan er uiteraard voor kiezen om je tweedehands iMac of je tweedehands MacBook Pro over te kopen van een particulier. Vaak, maar zeker niet altijd komt het ook iets goedkoper uit, maar er zijn zeker ook nadelen aan verbonden. Zo zal je van de particuliere verkoper geen garantie krijgen. Wanneer je koopt via een gespecialiseerde handelszaak krijg je sowieso 1 jaar garantie en zoals hier boven beschreven wordt het toestel nagekeken op zijn werking en krijgt het een onderhoud. Denk hierbij voornamelijk aan het stofvrij maken van het toestel. Als je echt 100% vertrouwen hebt in de verkoper van het toestel kan je een particulier verkoop overwegen, toch raden we u sterk aan te werken met een gespecialiseerde handelszaak.

Waar je tweedehands iMac of tweedehands MacBook Pro kopen?

Je hebt natuurlijk verschillende verkopers van refurbished of tweedehands Apple toestellen. Maar er zijn er weinig die de ervaring en deskundigheid van Leapp hebben. Waarom raden we Leapp aan? Dat is eenvoudig, Leapp werkt met door gecertificeerde Apple specialisten. Wat wil zeggen dat alle toestellen worden nagekeken door specialisten die door Apple zelf zijn opgeleid. Leapp is ook een van de weinige verkopers van tweedehands Apple producten die je 2 jaar garantie geeft op al hun producten. Je weet ook duidelijk op voorhand wat de staat is van het toestel dat je gaat kopen.

Bij Leapp koop je dus in alle veiligheid online een tweedehands iMac of tweedehands MacBook Pro. Ben je toch niet tevreden? Dan kan je ofwel je toestel ruilen in een winkel of het toestel retourneren waarna je geld uiteraard wordt terug betaald.

Welke iMac of MacBook Pro koop mag je tweedehands kopen?

Voor de iMac is het vooral aan te raden een “Unibody” model aan te kopen. Deze zijn in Apple termen nog relatief jong. Verder is belangrijk een model te kopen met minstens een Intel Quad Core i5. Het geheugen in deze modellen kan indien gewenst zelf en eenvoudig uitgebreid worden, wat ook weer een pluspunt is. Wie het echt wenst en een beetje handig is kan de “Unibody” modellen zelf uitbreiden met een SSD schijf. Maar daarvoor is wel enige handigheid vereist.

  • Bekijk hier de iMac’s beschikbaar bij Leapp

De MacBook Pro (of Air) is eenvoudiger, elk model dat wordt aangeboden is aan te raden. MacBook’s blinken namelijk uit in duurzaamheid. Let gewoon even op of je een MacBook Pro hebt met een i5 processor.

  • Bekijk hier de MacBook’s beschikbaar bij Leapp
Tweedehands iMac

Voorbeeld van een tweedehands iMac beschikbaar bij Leapp op moment van publicatie van dit artikel.

Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.


Door te vergelijken bij alle aanbieders kan je veel besparen.

 

Apple is onze passie, met MacKopen.be proberen we onze passie voor Apple te delen. Apple is prijzig, net daarom is MacKopen opgericht. Daarnaast zorgen we er graag voor dat je elk jaar je nieuwe iPhone of andere Apple toestellen zo snel mogelijk hebt na de lancering, zonder meerkost :-)

Geen reacties

Leave a reply

MacKopen.be
Logo